İstanbul'un En Soğuk İlçesi! Eksi 12'yi Gördü - Son Dakika
Güncel

İstanbul'un En Soğuk İlçesi! Eksi 12'yi Gördü

İstanbul\'un En Soğuk İlçesi! Eksi 12\'yi Gördü

Kar yağışının etkili olduğu İstanbul'da Sancaktepe'de belediyeye ait termometreler -12 dereceyi gösterdi.

02.01.2016 06:36  Güncelleme: 09:27

Yeni yıla kar yağışı ile giren İstanbul'da soğuk havada etkisini göstermeye devam ediyor. Dün sabah itibariyle kar yağışı etkisini yitirirken, gece saatlerinde İstanbul'un farklı ilçelerinde termometreler eksi dereceleri gösterdi. İzmir'de de termometreler -8 dereceyi gördü.

SANCAKTEPE -12'Yİ GÖRDÜ

Avrupa Yakası'nın Şişli ve Bakırköy ilçelerinde termometreler hava sıcaklığını -1 derece olarak gösterirken, Eyüp'te -3, Beşiktaş'ta ise sıcaklık 0 derece olarak ölçüldü. Anadolu Yakası'nda ise Sancaktepe'de belediyeye ait termometrenin -12 dereceyi gösterdiği görüldü.

TUZLAMA ÇALIŞMASI YAPILDI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, buzlanma tehlikesine karşı gece boyunca yollarda ve yaya üst geçitlerinde tuzlama çalışmalarını sürdürdü; ana arterlerdeki dijital levhalarla da sürücüleri buzlanma tehlikesine karşı uyardı.

İZMİR -8 DERECEYİ

Hava sıcaklıklarının aniden düşmesi sonucu İzmir'de son yılların en soğuk günlerinin yaşanmasına neden oldu.

Yurt geneli hava sıcaklıklarında yaşanan ani düşüş sonrası İzmir'de bu düşüşten nasibini aldı. Yurdun büyük bölümünde etkisini gösteren kar, İzmir'de yerini kuru soğuğa bıraktı. Kentin çeşitli yerlerinde bulunan süs havuzlarında don meydana gelirken, Basmene'de bulunan Dünya heykelinin donması sonucu sarkıtlar oluştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul'un En Soğuk İlçesi! Eksi 12'yi Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • YURTTAŞ44: YÜCE ALLAH IM cehennemin soğuk ve sıcak azabından korusun her iki dünya hayatında merhamet ve yardım etsin dilerim. Yeni yılınız kutlar esenlik selamet hayırlı günler çalışmalar RAHMAN VE RAHİM olan YÜCE ALLAH CELLE CELALÜH DAN dilerim. ES SELAMÜN ALEYKÜM VE RAHMETULLAHİ VE BERAKETÜHÜ. 9 0 Yanıtla
  • M: İzmir Evka 4 akşam -15 gördük 3 2 Yanıtla
  • aşık ersel: Resimdeki kıza aşık oldum artık bu sevda çekilmez hale geldi gören bileniniz varsa insanlık namına bana haber versin şimdiden kilo vermeye başladım kahırdan 2 1 Yanıtla

Advertisement