Jeotermal Kaplıcadaki Domates Üretimi - Son Dakika
Yerel

Jeotermal Kaplıcadaki Domates Üretimi

İntersun Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Diyadin Jeotermal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erdal Bakır, Kaplıca Sera ile Tanışıyor Projesi için hiçbir kuruluştan almadıklarını bildirdi.

24.03.2015 13:55

İntersun Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Diyadin Jeotermal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erdal Bakır, Kaplıca Sera ile Tanışıyor Projesi için hiçbir kuruluştan almadıklarını bildirdi.

Bakır,  projelerinin hazırlanma döneminde ve yapılan sera yatırımında hiçbir kurum ve kuruluştan maddi destek ve hibe almadan çalışmalarını ve yatırımlarını yürüttüklerini belirtti.

Bu konuda bazı basın kuruluşlarında "hibe desteğiyle çalışmalarını yürüttükleri" yönünde haberlerin yer aldığını vurgulayan Bakır, şöyle devam etti:

"Basında 'SERKA'nın Diyadin Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin, Kaplıca Sera ile Tanışıyor Projesi'ne hibe desteği vermesi uluslararası bir şirkete ilham kaynağı oldu' haberi, kesinlikle doğru değil ve ajanstan hiçbir şekilde hibe ve destek almadık. Yapılan emeğin de ajansa mal edilmesi doğru değil. Ayrıca işi hizmet olan bir kuruluşun, projenin sonuna doğru haberdar olmadığı, bizzat bizim davetimizle gelmelerine karşın bu şekilde sahiplenmeleri bizi son derece üzmüştür. Projemizin kamuoyunda bu şekilde yanlış lanse edilmesinden dolayı kurum yetkililerinden bir özür ve yayınlarını bu yönde düzeltmelerini beklemekteyiz. Sonuç olarak, yapmış ve yapacak olacağımız yatırımlarda, Diyadin halkıyla el ele verip hep beraber Diyadin'i hakettiği yere ve konuma taşıyacağımızı herkesin bilmesi isteriz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Jeotermal Kaplıcadaki Domates Üretimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement