Kadın Meclis Üyelerine Fular Erkeklere Kravat - Son Dakika
Yerel

Kadın Meclis Üyelerine Fular Erkeklere Kravat

Kadın Meclis Üyelerine Fular Erkeklere Kravat

Seyhan Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Hakan Burç, meclisin hizmette bir yılı geride bırakması nedeniyle kadın üyelere fular, erkek üyelere kravat hediye edip, Seyhan için yapılan çalışmaların birliktelikle sürmesi dileğinde bulundu.

16.04.2015 10:56

Seyhan Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyesi Hakan Burç, meclisin hizmette bir yılı geride bırakması nedeniyle kadın üyelere fular, erkek üyelere kravat hediye edip, Seyhan için yapılan çalışmaların birliktelikle sürmesi dileğinde bulundu.

Seyhan Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Zeydan Karalar başkanlığında toplandı. Gündem maddelerine geçilmeden önce, CHP'li üye Hakan Burç, 9'u kadın 45 üyesi bulunan mecliste kadın üyelere üzerinde adları yazılı fular, erkek üyelere de kravat hediye etti.

Hediye dağıtımının ardından konuşan Hakan Burç, 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimde göreve gelen meclis üyelerinin başarılı bir yıl geçirdiğini, Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın başkanlığında Seyhan'da başarılı hizmetlerin verildiğini, başta çöplerin yeraltına alınması olmak üzere ilklere de imza atıldığını söyledi. Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın başkanlığında Seyhan'a hizmet üreten tüm meclis üyelerine teşekkür eden Burç, "Başarılı ve verimli bir yıl geçirdik. Bundan sonraki tüm çalışma dönemlerinin aynı şekilde başarıyla, Seyhan için uyumlu bir birliktelik içinde geçmesini diliyorum. Geçen bir yıl içerisinde başkanımız belediyecilikle ilgili Seyhan'da yeni yatırımlar gerçekleştirdi. Bu hizmetlerin verilmesinde meclis üyeleri arasındaki birliktelik de önemli. Seyhan için bu birlikteliğin, beraberliğin ve hizmetlerin sürdürülebilir olmasını oda diliyorum" dedi.

Seyhan Belediyesi'nin 20 CHP'li, 12 AK Partili, 10 MHP'li, 3 HDP'li meclis üyesi bulunuyor. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kadın Meclis Üyelerine Fular Erkeklere Kravat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement