Kadın Pazarlarken Yakalandı, Evlere Şenlik Savunma Yaptı - Son Dakika
Güncel

Kadın Pazarlarken Yakalandı, Evlere Şenlik Savunma Yaptı

Kadın Pazarlarken Yakalandı, Evlere Şenlik Savunma Yaptı

Adana'da, müşteri kılığındaki polisin yakaladığı şahıs "Cep telefonum çaldı. Kadın istediler. Yanımdaki kadına sordum ben de. Olay tamamen tesadüf." diye kendini savundu.

15.04.2015 10:40  Güncelleme: 15:36

Adana'da, müşteri kimliğindeki polis tarafından kadın pazarladığı iddiasıyla yakalanan şahsın, "Benim cep telefonum çaldı biri kadın istedi, o ara yanımda kadın vardı. Ben de birlikte olur musun diye sordum. Tamamen tesadüf" dediği öğrenildi.

İHBAR POLİSİ HAREKETE GEÇİRDİ

Edinilen bilgiye göre, olay Yüreğir ilçesinin Levent mahallesinde meydana geldi. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri Ali B.'nin (50) para karşılığı kadın pazarladığı ihbarını aldı.

MÜŞTERİ KILIĞINA GİRDİ

Ali B.'yi takibe başlayan polis zanlının kadınlara fuhuş yaptırdığını belirledi. Polis, bu tespitin ardından zanlıya suç üstü yapmak için savcılıktan alınan izinle müşteri kimliğinde Ali B.'nin telefonunu aradı.

SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Polis, "Bana kadın lazım fuhuş yapmak için" dedi. Bunun üzerine Ali B. adres verdi. Polis verilen adrese giderek burada pazarlık yaptı. Yapılan pazarlık sonucu 100 liraya kadınla fuhuş yapmak için anlaşıldı. Polis daha önce seri numarası alınmış 100 lirayı Ali B.'ye verdi. Bunun üzerine Ali B.'nin yanındaki Arife Y. kamyonetten inip polisle birlikte otomobile gitti. Bu arada çevrede önlem alan polisler şahsı yakaladı.

"TAMAMEN TESADÜF"

Sonra zanlı, kadınla birlikte emniyete getirildi. Zanlının emniyetteki sorgusunda Arife Y.'i önceden tanıdığını fuhuş yaptığını bildiğini belirterek, "Arife'yi bir yere götürmek için yanıma almıştım. O arada cep telefonum çaldı açtım. Bir kişi fuhuş yapmak istediğini kadın lazım olduğunu söyledi. Bende Arife'ye tesadüfen yanımda olduğu için fuhuş yaptığını da bildiğimden 'telefonda bir kişi var ister misin' diye sordum o da kabul etti. Ben Arife'yi pazarlamıyorum bu olay tamamen tesadüf" dediği öğrenildi.

BASINA İLGİNÇ SORU

Arife ise verdiği ifadesinde yaklaşık 1 aydır Ali B.'nin kendisini para karşılığı pazarladığını müşterilerden 100 lira aldıklarını 70 lirayı kendisinin 30 lirayı Ali B.'nin aldığını söylediği belirlendi. Bu ifadelerin üzerine Arife Y. serbest bırakıldı. Ali B. "Fuhuşa aracılık etmek ve para karşılığı fuhuş yaptırmak" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Ali B., sevk sırasında basın mensuplarının "Kadın pazarlıyor musun, doğru mu" sorusuna "Neden çekiyorsunuz kanıtınız var mı" diye yanıt verdi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kadın Pazarlarken Yakalandı, Evlere Şenlik Savunma Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • Batmani 72: Iyi kivirtmis kesin akplidir bu zat yada onlardan ogrenmis 20 28 Yanıtla
  • TC : Oylarınızı MHP ve chp ye verin işleriniz acılsın adanalılar 12 7 Yanıtla
  • BAHCELI: Oylarinizi mhp ye verin alim satim özgürlügü gelsin... De haydi oylar mhp ye 3 15 Yanıtla
  • hikmeTs: ey adanalılar yapacaklarınızı 1 gün önceden türkiyeye haber verinde o gün tvler ve netler açılmasın artık midemiz bulandı yeteeeeer 17 0 Yanıtla
  • barış: kadın pazarlamak ve zina suç sayılsın ülkede her ikisinede kırk kırbac cezası verilsin 16 0 Yanıtla
  • j: Bu adanalılar fuhuştan başka bir şey yapmaz mı ya kahrolun yaaa 13 2 Yanıtla
  • adam haklı: trafoya kedinin girdiğine, ayakkabı kutusunda zekat taşındığına ve daha nice şeylere inan buna inanma adam doğru söylemiş BENCE 11 2 Yanıtla
  • seko: bu adanada pompei gibi 9 2 Yanıtla
  • tesadufun boylesı: tesadufen pez. . . . . . olmus. adamla ıcerde baya makara gecerler. . 11 0 Yanıtla
  • abuzer kadayif: Namusuyla çalışıyor adam alan razi veren razi tek sıkıntı kayıtsız çalışması bence post cihazı verilmeli KDV kaçmasın buna dikkat edelim. . . . . . :-) 8 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement