Kardashian'ın Erzurum ve Karslı Olduğu Ortaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

Kardashian'ın Erzurum ve Karslı Olduğu Ortaya Çıktı

Ermeni asıllı ABD'li TV yıldızı Kim Kardashian'ın soyağacının Erzurum ve Kars'a kadar uzandığı ortaya çıktı.

06.02.2015 23:07  Güncelleme: 00:18

Aile kökleri Türkiye'ye dayanan Ermeni asıllı ABD'li TV yıldızı Kim Kardashian'ın soyağacı ortaya çıktı. İngiliz Daily Mail gazetesi Kardashianların, Erzurum'da ve Kars'ın Karakale köyünde yaşamış atalarına ait fotoğrafları yayınladı.

ERZURUM'A GÖÇ ETTİLER

Kim Kardashian'ın büyük büyük babası Hovhannes Miroyan ile büyük büyük annesi Lusyak Çorbacıyan, 1900'lü yılların başında kızları Vartanuş'u yanlarına alarak Erzurum'dan California'ya göç ettiler.

STAR YETENEĞİNİ BABAANNESİNDEN ALDI

Vartanuş, ABD'de Arakel Arakelyan ile evlendi. Çiftin Helen Arakelyan adlı kızları ise Kars göçmeni Arthur Kardashian ile dünya evine girdi. Kim'in star yeteneğini DE, enerjik babaannesi Helen'den aldığı konuşuluyor.

(Kardashian'ın babaannesi Helen)

DEDESİ 1913 YILINDA TÜRKİYE'DEN AYRILDI

Arthur-Helen çiftinin Robert adını verdikleri bir oğlu oldu. Robert, daha sonra ünlü bir avukat oldu ve Amerikalı yapımcı Kris Jenner ile yaptığı evlilikten Kim doğdu. Habere göre; Kim Kardashian'ın Kars kökenli baba tarafından büyük dedesi Tatos, 1913 yılında Türkiye'den ayrıldı.

(Kim'in büyük büyük annesi Lusyak)

Daily Mail'in haberinde iki yıl önce Kim Kardashian ile uzaktan akraba olduğunu söyleyen Muhammed Çopur da yer buldu. Daha önceki açıklamasında Kim Kardashian ile çay içmek istediğini dile getiren Çopur, bu kez konuyla ilgili konuşmak istemediğini, köylülerin ve Türk basınının baskısı altında olduğunu ifade etti.

TÜRKİYE'Yİ ZİYARET ETMEYİ DÜŞÜNÜYOR

Kim Kardashian, 1915 Olaylarının 100'üncü yılı olan bu sene atalarının doğduğu toprakları ziyaret etmeyi planlıyor.

Kardashian\'ın Erzurum ve Karslı Olduğu Ortaya Çıktı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Kardashian'ın Erzurum ve Karslı Olduğu Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (32)

  • sivridil: kars ın kaşarı meşhurdur 12 57 Yanıtla
  • yok: Gurur duyduk 2 33 Yanıtla
  • döşemeci geldi: Aman bu ne tesadüf Erzurumlu çıktı bende diyordum bizim Fethullah hemşerisiz amerikada pel perişan olmuş kardisyan pelsinvanyadaki Fethullah ın akrabası çıkar demedi demeyin bu soy nereye uzar bilinmez 12 10 Yanıtla
  • Berf koç: Brad pitte çorumlu 16 1 Yanıtla
  • Ednan hoca pıtırcığı: Geri gittikçe; ne ermeni kalır, ne yahudi... Ne müslüman, ne de budist... Ne türk ne kürt... Aynı soydan başlamışız... Habil kabil ayırmış yolları, sonra nuh la tekrar birleşmiş yollarımız! Sonrası da ortada... Anlayacağınız, aslında yok öteki dediğimizden farkımız... Dünya malının sefasını sürmek için, birbirimizin... Yaşam denilen yalanın içinde, kendimize bi ninni tutturmuşuz, uyumuşuz, aslımızı unutmuşuz... Yok farkımız; ya zalim gaddar vicdansız bencil mahluklarız, ya da insan deyip birbirimize sarılanlardanız... İşte tek farkımız! 16 1 Yanıtla
  • dadaş25: vay toprağım bekliyoruz erzuruma yatırım yapsın oltu taşı kolye hediye ederiz 6 9 Yanıtla
  • Serdar : Arkadaş hiçmi işe yarar önemli bir haberiniz yok ya??? Magazin dergisini geçti burası.!!! 12 2 Yanıtla
  • Ne demek istiyorsunuz: Erzurumlu karslı veya diyarbakırlı ne olmuş yani gurur mu duyalım yani ne anlatmaya çalışıyorsunuz hava mı atıyorsunuz kim de bir zamanlar dedeleri türkiyeden veyahut osmanlıdan göçmüşler.. Çok basit şeylerle mutlu oluyorsun küçük türkiye. 14 0 Yanıtla
  • metin çaplı: Kim Kardashian türkiyeye ziyaretini etmek istemiyoruz. . . defol defol defol 10 4 Yanıtla
  • ORTEGA: Garı da Garı ama. yeme yanında yat 9 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement