Kartal: Farkında Mısınız Altı Maçta Bir Gol Yedik? - Son Dakika
Spor

Kartal: Farkında Mısınız Altı Maçta Bir Gol Yedik?

Kartal: Farkında Mısınız Altı Maçta Bir Gol Yedik?

Fenerbahçe teknik direktörü takımının son maçlarda sergilediği performanstan oldukça memnun.

29.01.2015 09:47

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, takımının son haftalarda defansif olarak kaydettiği gelişimi övdü.

Kartal, Hürriyet gazetesinde yer alan açıklamalarında "Farkında mısınız son alt maçta sadece bir gol yedik. 1-0 kazandığımız için eleştirildiğimiz maçlarda bile rakibe pozisyon vermiyorduk. Soruyorum size 10 pozisyon bulup, 5 pozisyon verip kazanmak mı; yoksa pozisyon vermeden güvenli bir şekilde kazanmak mı daha iyi?” ifadelerini kullandı.

SOW'UN DÖNÜŞÜ

Senegal'in Afrika Uluslar Kupası'nda elenmesinin kendileri için bir avantaj olduğunu da dile getiren Kartal, "Onun için üzücü bir durum. Ama bizim için forvet alterbatifimizin çoğalması anlamına geliyor. Oradan hazır gelecek olması da bir avantaj." dedi.

"RAKİPLER BİZE ŞAŞIRIYOR"

İsmail Kartal, ligde oynadıkları son üç maçta rakip teknik direktörlerin yaptığı açıklamalara da değineerek " Başakşehir, Mersin idmanyurdu ve Kasımpaşa antrenörleri bizle yaptıkları maçtan sonra 'Fenerbahçe'yi böyle beklemiyorduk' dediler. Biz artık oyunu daha dar alanda oynuyoruz. Kademeli olarak baskı yaparak rakibe şans vermiyoruz. Kazandığımız toplarla geniş alanlar bulmaya çalışıyoruz. Bizim sırrımız bu."  şeklinde konuştu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Kartal: Farkında Mısınız Altı Maçta Bir Gol Yedik? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement