Kayseri'de 11 İlçe ve 15 Mahalle'de Su Fiyatları Düştü - Son Dakika
Yerel

Kayseri'de 11 İlçe ve 15 Mahalle'de Su Fiyatları Düştü

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin meclis toplantısında alınan karar gereği 11 ilçe ve 15 mahallede su fiyatlarında indirim oldu.

14.07.2015 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin meclis toplantısında alınan karar gereği 11 ilçe ve 15 mahallede su fiyatlarında indirim oldu.

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisinin dün yapılan toplantısında 'Kırsal Alandaki Abonelerin Su Fiyatlarının Yeniden Düzenlenmesi' konusu görüşüldü. KASKİ Genel Müdürlüğü Plan ve Bütçe Komisyonu'nun hazırladığı rapor doğrultusunda, Hacılar, Kocasinan, Melikgazi ve Talas ilçeleri ile Erkilet, Gesi, Hisarcık, Mimarsinan ve Kıranardı mahallelerinde su ücretlerinde herhangi bir indirime gidilmeyerek mesken, okullar ve öğrenci yurtları için metreküp fiyatı 2 TL 63 kr, iş yeri ve resmi daireler için 5 TL 26 kr olarak kaldı.

Toplantıda, Akkışla, Bünyan, Develi, Felahiye, Özvatan, Pınarbaşı, Sarıoğlan, Sarız, Tomarza, Yahyalı ve Yeşilhisar ilçeleri ile Ağırnas, Başakpınar, Büyükbürüngüz, Ebiç, Erciyes, Güneşli, Gürpınar, Kepez, Kuşçu, Kuruköprü, Mahzemin, Süksün, Turan, Yemliha ve Zincidere mahallelerinde suyun metreküp fiyatı 90 kuruş olarak belirlendi. Tarifelere yıl boyunca TÜFE oranında artış yapılması kararlaştırıldı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri'de 11 İlçe ve 15 Mahalle'de Su Fiyatları Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement