Kayserispor, Kupada Sivasspor Karşısında Tur Atlamak İstiyor - Son Dakika
Spor

Kayserispor, Kupada Sivasspor Karşısında Tur Atlamak İstiyor

Kayserispor, Kupada Sivasspor Karşısında Tur Atlamak İstiyor

PTT 1. Ligin 21. haftasında deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak olan Kayserispor maçın hazırlıklarına başladı.

18.02.2015 10:24

PTT 1. Ligin 21. haftasında deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak olan Kayserispor maçın hazırlıklarına başladı. Antrenmanda Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivasspor ile eşleşmelerini değerlendiren Kayserispor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, "Sivasspor ile oynayacağımız mücadelede tabi ki tur atlamak istiyoruz. Türkiye Kupası'nda gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz" dedi.

Kulüp tesislerinde teknik direktör Cüney Dumlupınar yönetiminde Samsunspor maçı hazırlıklarını sürdüren Kayserisporlu futbolcular, antrenmana düz koşu yaparak başladı. Oyuncular, ardından ısınma ve kondisyon çalışması ile antrenmanı sürdürdü. Antrenmanda konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, "Öncelikle evimizde oynadığımız Manisaspor maçında galip gelmekten dolayı çok mutluyuz. Zor bir mücadele oldu. İstekli bir oyundan sonra maçı kazanmayı bildik. Bu maç bizim için çok önemliydi. Ayaklarımız yere sağlam basıyor. Kalan 14 maçımız var. İkinci yarıya başlarken '54 puana talibiz' dedik. Bundan sonra ligde oynayacağımız 14 maçın 14'ünü de kazanmak için sahaya çıkacağız" diye konuştu.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivasspor ile eşleşmelerini değerlendiren Dumlupınar, "Türkiye Kupası'nda Sivasspor ile eşleştik. Sivasspor biliyorsunuz bizim kardeş takımımız, komşu şehrimiz. Daha önce iki şehir arasında olan kırgınlıklar var. Sivasspor ile hem evimizde hem de deplasmanda oynayacağımız karşılaşma umarım şölen havasında geçer. Öncelikle kupa için temennim bu. Onun dışında Sivasspor ile oynayacağımız mücadelede tabi ki tur atlamak istiyoruz. Türkiye Kupası'nda gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kayserispor, Kupada Sivasspor Karşısında Tur Atlamak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement