Korkuteli'de 47 Personel Okullarda Göreve Başladı - Son Dakika
Yerel

Korkuteli'de 47 Personel Okullarda Göreve Başladı

Korkuteli\'de 47 Personel Okullarda Göreve Başladı

Antalya’nın Korkuteli ilçesi’nde Toplum yararına çalışma programı kapsamında, okullarda temizlik işlerinde görevlendirilmek üzere ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 47 personel aldı.

20.10.2015 11:59

Antalya'nın Korkuteli ilçesi'nde Toplum yararına çalışma programı kapsamında, okullarda temizlik işlerinde görevlendirilmek üzere ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 47 personel aldı.

Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İş Kur ortaklı 47 yeni personel görevlerine başladı. 30 tanesi mülakat ve 17 tanesi de hizmet alımı Toplum yararına çalışma programı kapsamında, okullarda temizlik işlerinde görevlendirilmek üzere Korkuteli Milli Eğitim Müdürlüğüne 47 personel aldı. Yeni alınan personeller okullarda görevlerine başladı.

Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, "Bilindiği gibi bir kaç yıldır İş-Kur aracılığı ile okullarımızda temizlik işlerinde personel çalıştırılmaktadır. Geçtiğimiz yıl bu kapsamda 30 kişi çalışmıştı. Bu yıl yine geçtiğimiz yıl olduğu gibi 30 personel alımı yapıldı. Bunun yanında 17 personeli de hizmet alımı ile okullara verdik. 47 kişilik ekip önemli ölçüde rahatlama sağlayacak. Bu kapsamda 2015-2016 eğitim-öğretim yılında çalıştırılmak üzere, toplum yararına çalışma programı çerçevesinde ücreti İş-Kur tarafından ödenmek üzere kurumumuza bağlı okullarda 15 Ekim 2015-15 Haziran 2016 tarihleri arasında temizlik işlerinde çalıştırılmak üzere asgari ücretli 47 personel alındı" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli'de 47 Personel Okullarda Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement