Kültür Şenliği" Etkinliği - Son Dakika
Güncel

Kültür Şenliği" Etkinliği

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen konuşması Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna konuşması Halk oyunlarının ve kültürel çocuk oyunlarından detaylar Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) tarafından "Kültür Şenliği" etkinliği düzenlendi.

02.05.2016 18:13

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen konuşması

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna konuşması

Halk oyunlarının ve kültürel çocuk oyunlarından detaylar Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) tarafından "Kültür Şenliği" etkinliği düzenlendi.

ESOGÜ Valide Malhatun Uygulama ve Araştırma Anaokulu'nda gerçekleştirilen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Etkinlikte konuşan Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, çocukların okul öncesinden başlayarak donanımlı şekilde iyi yetişmelerinin önemli olduğunu söyledi.

Eğitimcilerin akademik ortamda anaokulu öğrencilerine katkı vereceklerini belirten Tuna, şenliğin hayırlı olmasını diledi.

ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen ise erken çocukluk döneminin, öğrenmenin en yoğun olduğu temel alışkanlıkların kazanıldığı önemli bir dönem olduğunu söyledi.

Anaokulunda milli kimliğini vermek, özgün bir eğitim ile öğretim modeli uygulanmayı hedeflediklerini anlatan Gönen, "Milli oyunları, sanatımızı, yemeklerimizi, edebiyatımızı geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza aktarmaya çalışıyoruz." dedi.

Etkinlik halk oyunlarının ve kültürel çocuk oyunlarının gerçekleştirilmesiyle sona erdi.

Kültür Şenliği" Etkinliği
Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement