Kuyt: 4. Yıldızı Takmadan Gitmem - Son Dakika
Spor

Kuyt: 4. Yıldızı Takmadan Gitmem

Kuyt: 4. Yıldızı Takmadan Gitmem

Hollandalı golcü, Fenerbahçe'ye tarih yazmaya geldiğini ve bunu başarmadan ayrılmayı düşünmediğini açıkladı.

18.04.2014 09:00

Fenerbahçe'nin Hollandalı golcüsü Dirk Kuyt, Fanatik gazetesine verdiği demeçte yeni sezonda da sarı lacivertli formayı giyeceğini ve 4. yıldızı takmadan ayrılmak istemediğini belirtti.

Kuyt, yaptığı açıklamada "Yeni sezonda Feyenoord'a gideceğim hakkında söylentiler var. Bunlar gerçeği yansıtmıyor. 1 yıllık daha sözleşmem var. Gelecek sezon da şampiyonluğu kazanıp dördüncü yıldızı takmak istiyorum. O yıldızı takmadan ayrılmayı düşünmüyorum." dedi.

Fenerbahçe formasını giymek için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğunu da sözlerine ekleyen tecrübeli oyuncu, "Geriye dönüp baktığımda kariyerimin en doğru seçimini yaparak Fenerbahçe'ye geldiğimi görüyorum. Geçen sezon Avrupa Ligi'nde yarı final oynadık, Türkiye Kupası'nı kazandık. Bu sezon da şampiyon oluyoruz. Daha ne isteyebilirm ki? Ayrıca bu takım diğerlerinden çok farklı. Şike sürecinde camianın nasıl kenetlendiği ortada. Bu formayı giydiğim için çok şanslıyım. Fenerbahçe'nin geleceğinin çok parlak olduğunu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

"ERSUN YANAL İLGİNÇ BİR HOCA"

Bu sezonki teknik direktörleri Ersun Yanal'dan da övgü ile bahseden Hollandalı yıldız, "Bu sezonki başarımızda en büyük pay sahibi o. Her futbolcu ile tek tek ilgileniyor. Bizim gibi ideal onbirinin yaş ortalaması yüksek olan bir takıma sürekli pres yaptırtabiliyor. Son dakikalarda gelen galibiyetlerin nedeni de zaten bu." şeklinde konuştu.

BEŞİKTAŞ'I GÖZÜNE KESTİRDİ

Hafta sonu oynanacak ola derbi maça da değinen oyuncu, "Bir an önce şampiyon olmak istiyoruz. İş uzarsa psikolojik olarak yıpranırız. Beşiktaş'ın da ikincilik hedefi var. Bu yüzden iyi bir maç olmasnı bekliyorum." dedi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Kuyt: 4. Yıldızı Takmadan Gitmem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement