Malkara'da Yol Bakım Onarım Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Malkara'da Yol Bakım Onarım Çalışmaları

Malkara Belediyesi'nin yol bakım ve onarım çalışmaları sürüyor.

16.05.2015 12:22

Malkara Belediyesi'nin yol bakım ve onarım çalışmaları sürüyor.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçenin en büyük sorununun yol olduğunu belirterek, göreve geldikten sonra insan odaklı bir belediyecilik anlayışıyla önce geçici çözümlerle ilk çalışmaları yaptıklarını anımsattı.

Geçici çözümün yerine kalıcı çalışma evresi içerisine girdiklerini anlatan Yurdakul, Fen İşleri Müdürlüğü'nün programı dahilinde inşaatlarına Filiz Sokak'ta başladıklarını bildirdi.

Vatandaşların mağdur olmamaları açısından yeni parke yol yapım çalışmalarına program dahilinde hızla devam edeceklerini belirten Yurdakul, ilçenin giriş arterlerinin ise Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacağını, bu çalışmaların da haziran ayında başlayacağını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Malkara'da Yol Bakım Onarım Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Hüseyin Acar: malkara nın en önemli sorunlarından biri olan yol çalışmalarından dolayı malkara giriş ve çıkışların da hiç bir uyarıcı tabelanın olmaması yada uygun konumda ve yeterince belirgin olmaması şehrin her iki yönünden giriş ve çıkaşları tam anlamıyla çekilmez hale getirmiş durumda belediyenin sorumluluğunda olup olmaması bir yana yetkililerin bu durumu farketmemeleri ayrıca üzücü bu konuda bir an önce çözüm üretmelerini umuyorum..... 0 0 Yanıtla

Advertisement