Mamak Zabıta, Futbolda Fırtına Gibi - Son Dakika
Yerel

Mamak Zabıta, Futbolda Fırtına Gibi

Mamak Zabıta, Futbolda Fırtına Gibi

Mamak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Futbol Takımı, Zabıta Haftası Futbol Turnuvası’nda, Çankaya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nü 5-4 yenerek yarı finale kaldı.

30.08.2015 12:44

Mamak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Futbol Takımı, Zabıta Haftası Futbol Turnuvası'nda, Çankaya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nü 5-4 yenerek yarı finale kaldı.

Mamak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri bu kez ne pazar ne de seyyar satıcı denetledi. Zabıta personellerinden oluşan futbol takımı, Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı'nca düzenlenen 189. Yıl Zabıta Haftası Futbol Turnuvası çerçevesinde diğer ilçe belediye zabıta personelleri ile dostluk maçı yaptı. Futsal kurallarına göre 25'er dakika oynanan maçlara Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ve ilçe belediyeleri olmak üzere toplam 16 takım katıldı.

YARI FİNALDE RAKİBİ KAZAN BELEDİYESİ

Turnuvanın ilk maçında Mamak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Sincan Belediyesi ile maç yaptı. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmada her iki takım da dostça mücadele ederken, maçı Mamak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü 6-2'lik skorla kazandı. Takım ayrıca Çankaya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nü de 5-4 yenerek yarı finale kaldı. Oldukça iddialı olan futbolcu zabıtalar, 1 Eylül Salı günü yarı final maçında Kazan Belediyesi ile karşı karşıya gelecek. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mamak Zabıta, Futbolda Fırtına Gibi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement