Manyas'ta Voleybol Turnuvası - Son Dakika
Yerel

Manyas'ta Voleybol Turnuvası

Manyas Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Manyas Belediyespor'un organize ettiği Voleybol Turnuvası'nda, ilçe Kaymakamı İbrahim Gencer ve eşi Ayfer Gencer de forma giyiyor.

25.12.2015 09:23

Manyas Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Manyas Belediye spor'un organize ettiği Voleybol Turnuvası'nda, ilçe Kaymakamı İbrahim Gencer ve eşi Ayfer Gencer de forma giyiyor.

Manyas Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Kudret Egen, 24 takımın katıldığı turnuvaya gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirtti. İlçe kaymakamı ile eşinin turnuvaya ayrı bir renk kattığını dile getiren Egen, şunları kaydetti:

"Amacımız voleybol sporunu sevdirmek, dostluk ve kardeşlik duygularını pekiştirmek. Aynı zamanda kısa süre önce hizmete giren kapalı spor salonumuza işlerlik kazandırmak. Turnuva öylesine ilgi gördü ki 250 kişilik kapasiteye sahip salonumuz bu ilçeye dar gelmeye başladı. İlçe Kaymakamımız İbrahim Gencer de bizzat maça çıkarak bize destek oluyor. Voleybol Turnuvası 2016 Ocak sonunda final maçları ile sona erecektir."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manyas'ta Voleybol Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement