Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Asa, Zeytin Üreticileriyle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Asa, Zeytin Üreticileriyle Buluştu

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, Erdek ilçesi Çayağazı Mahallesi'nde zeytin üreticileriyle bir araya geldi.

20.02.2015 14:48

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, Erdek ilçesi Çayağazı Mahallesi'nde zeytin üreticileriyle bir araya geldi.

Asa, ziyaretinde yaptığı konuşmada, 28 Şubat'ta gerçekleştirilecek Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Olağan Kongresi öncesi başkan adaylarından Hüseyin Sarı'nın sosyal medyadaki "Birliğe bağlı 8 kooperatif arasından sadece Erdek Kooperatifinin kızıl zeytinleri siyah zeytin olarak alınmadı" iddiasına tepki gösterdi.

Marmarabirlik'in kooperatiflere göre alım yapmasının söz konusu olmadığını belirten Asa, şöyle konuştu:

"Kendisine buradan çağrıda bulunuyorum. Bunu ispatlasın, Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanlığından istifa edeceğim. Bunu ispatlayamazsan o zaman sen Erdek Belediye Başkanlığı görevinden istifa et. Hodri meydan. Sosyal paylaşım hesabı ve yerel basında Marmarabirlik'e ait bilançoları yayınlaması suçtur. Ticari sır niteliğindeki belgeler yayınlanamaz. Kooperatifler Kanununun 25'inci maddesi ve Türk Ceza Kanununun 239'uncu maddesine göre suç işlemiştir. Bu konuda Marmarabirlik olarak kendisi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Asa, Zeytin Üreticileriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement