Mersin İdmanyurdu'nda 5 Kadro Dışı - Son Dakika
Spor

Mersin İdmanyurdu'nda 5 Kadro Dışı

Mersin İdmanyurdu\'nda 5 Kadro Dışı

Mersin İdmanyurdu'nda yönetim kurulu, teknik direktör Hakan Kutlu'nun raporu doğrultusunda 5 futbolcuyu kadro dışı bıraktı.

18.03.2013 16:36  Güncelleme: 16:39

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Mersin İdmanyurdu'nda yönetim kurulu, teknik direktör Hakan Kutlu'nun raporu doğrultusunda 5 futbolcuyu kadro dışı bıraktı.

Mersin İdmanyurdu yönetim kurulu, 4-2 mağlup oldukları İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından teknik direktör Hakan Kutlu'nun raporunu değerlendirerek öncelikle Hakan Bayraktar, Mustafa Keçeli, Yattara, Ömer Aysan ve Yenal Tuncer'in kadro dışı bırakıldığını açıkladı. Hakan Kutlu'nun Ozan İpek'in de kadro dışı bırakılmasına sıcak baktığı belirtilirken bus konudaki kararın yönetimle yapacağı toplantıda ele alınacağı bildirildi.

HEDEF 8 GALİBİYET

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından sonra Hakan Kutlu'nun verdiği rapor doğrultusunda toplantı yaptıklarını belirten Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, şöyle dedi:

"Kadro dışı işlemleri hocamızın raporu doğrultusunda gerçekleşti. Biz bu kararın arkasındayız. Şu an her şey bitmiş değil. Kalan 8 haftada, 8 galibiyet almak istiyoruz. Hocamızın aldığı karara güveniyor ve saygı duyuyoruz. Futbolcularımızın, bundan sonra öyle zannediyorum ki bütün kalan maçları kazanıp, saha içerisinde en iyisini yapacağına inanıyoruz." dedi.

Kahramanlı, takımın milli maç arası nedeniyle 20 Mart çarşamba günü Antalya'da kampa gireceğini sözlerine ekledi. - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Mersin İdmanyurdu'nda 5 Kadro Dışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement