MHP Genel Başkan Yardımcısı Türkeş Muş'ta - Son Dakika
Politika

MHP Genel Başkan Yardımcısı Türkeş Muş'ta

MHP Genel Başkan Yardımcısı Türkeş Muş\'ta

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Muş’ta partisinin il başkanlığını ziyaret ederek, seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

22.03.2014 19:43

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Muş'ta partisinin il başkanlığını ziyaret ederek, seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, partisinin Muş İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. 30 Mart seçimleri öncesinde adaylara destek vermek ve çalışmalara katılmak üzere Muş'a geldiğini belirten Türkeş, "Daha önce Antalya yöresinde çalıştık, dünden beri de Elazığ, Bingöl oradan buraya geldik. Buradan da Bitlis, Ahlat, Adilcevaz'a gidip çalışma yapacağız. 30 Mart'ın ayrı bir önemi var. Belediye seçimi var ama diğer taraftan da siyasi iktidarın kamplaştırma, ayrıştırma çabalarına karşılık, biz de sadece hesaplaşmanın sandıkta yapılacağını, sandığın dışında insanların birbiriyle kavga etmemeleri gerektiğini, farklı fikirlere saygı gösterilmesi gerektiğini her gittiğimiz yerde söylüyoruz" dedi.

Sosyal paylaşım sitelerinin kapatılmasının vahim bir durum olduğunu kaydeden Türkeş, "Çok vahim, yani Türkiye'yi tekrar 21. yüzyıldan geriye götürür. Doğru bir davranış değildir. Bütün dünyada gelişmişlik sadece parayla pulla değil. Sosyal medyada kısıtlamalar sebebiyle medeniyet, gelişmişlik, saygı noktasında kötü puan alıyor. Son sosyal medya yaklaşımları, Başbakanın beğenmediği Esad ile onu aynı duruma getiriyor" ifadelerini kullandı.

PKK terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'ın serbest bırakılacağı yönündeki söylentilerle ilgili açıklama yapan Türkeş, "Aç tavuk kendisini darı ambarında görürmüş. Yani idam cezasına çarptırılmış, idam cezası da Türkiye'de kaldırıldıktan sonra müebbet cezaya çevrilmiş olan bir hükümlüdür. Yargılaması bitmiş, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne de gitmiş, orada bunun haklı bir yargılama olduğu kabul edilmiştir. İdam cezası olan bir kişinin şartlı salıverilme şartı yok. Hukukta böyle bir sistem mevcut değil. Çıkmasının bir gereği de yok" dedi.

Türkeş, daha sonra Bitlis'e hareket etti. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP Genel Başkan Yardımcısı Türkeş Muş'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement