Milletvekili Kavuncu, Domaniç'te İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Politika

Milletvekili Kavuncu, Domaniç'te İncelemelerde Bulundu

TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Domaniç ilçesini ziyaret etti.

29.12.2015 12:33

TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Domaniç ilçesini ziyaret etti.

Kavuncu, kaymakamlığı ve belediyeyi ziyaret ettikten sonra mahalle ve köy muhtarları ile toplantı yaptı. Burada muhtarların sorunlarını dinleyen Kavuncu, Domaniç'e yapılması planlanan açık cezaevi alanında incelemelerde bulundu.

Kavuncu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçeye gerçekleştirdiği ziyaretin sadece hal hatır sorma ziyareti olmadığını söyledi.

Domaniç ilçesinin sorunlarını yerinde görmek amacıyla ilçeye geldiğini bildiren Kavuncu, şunları kaydetti:

"Domaniç ilçemiz Kütahya'mızın önemli ilçeleri arasında yer alıyor. Bölge doğa turizmine elverişli bir yer. İlçemizin sorunlarının sıkıntılarının belirlenmesi için yöneticilerimiz ve muhtarlarımız ile toplantılar yaptık. Toplantı süresince yapacağımız çalışmaları anlattık, yöneticilerimizin sıkıntılarını dinledik ve taleplerini aldık. İlçemizin çeşitli alanlardaki eksikliklerini tespit ettik ve bunların giderilmesi için çalışmalar yapacağız."

Kavuncu, Domaniç'in tanıtılması içinde gerekli çalışmaların yapılacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Milletvekili Kavuncu, Domaniç'te İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement