Minik Eller Üşümesin" Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Minik Eller Üşümesin" Kampanyası

Kurtalan ilçesinde, Türk Kızılayı ve sosyal medya kullanıcılarının desteğiyle hayata geçirilen "Minik Eller Üşümesin" kampanyası kapsamında toplanan yardımlar, 100 anaokulu öğrencisine dağıtıldı.

17.04.2015 17:47

Kurtalan ilçesinde, Türk Kızılayı ve sosyal medya kullanıcılarının desteğiyle hayata geçirilen "Minik Eller Üşümesin" kampanyası kapsamında toplanan yardımlar, 100 anaokulu öğrencisine dağıtıldı.

Sümer Anaokulu'nda düzenlenen törende konuşan Türk Kızılayı Siirt Şube Başkanı Yener Tanık, İstanbul şubelerince başlatılan "Minik Eller Üşümesin" kampanyası çerçevesinde toplanan yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını belirtti.

Siirt'te 600 ihtiyaç sahibi öğrenciye ulaştıklarını kaydeden Tanık, "Sümer Anaokulu öğretmen ve idarecileri bize ulaşarak okullarında yardıma muhtaç öğrenciler olduğunu bildirdiler. Biz de "Minik Eller Üşümesin" kampanyası çerçevesinde elde edilen giyim malzemelerini 100 anaokulu öğrencisine dağıttık. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Türk Kızılayı Kurtalan Şube Başkanı Hikmet Deryalar ise Kızılay'ın Türkiye'de en etkin ve en hızlı yardım ulaştıran kuruluşu olduğunu ifade ederek, çocukların mutluluklarına tanık olmanın dünyanın en güzel duygusu olduğunu dile getirdi.

Konuşmaların ardından toplanan yardımlar, öğrencilere dağıtıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Minik Eller Üşümesin' Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement