Minik Yüreklerden Büyük Destek - Son Dakika
Güncel

Minik Yüreklerden Büyük Destek

Sadece ders başarısına odaklı değil, ülkesine ve dünya sorunlarına duyarlı bireyler yetiştirmeyi hedefleyen Özel İzmir SEV İlköğretim Kurumları'nın öğrencileri anlamlı bir toplum hizmetine daha destek oldu.

25.08.2015 09:33

Öğrenciler, yıl boyunca düzenledikleri etkinliklerin geliriyle, Çeşme Alper Çizgekanat Devlet Hastanesi'ndeki iki odanın tefrişatını karşıladı.

Türkiye'nin en köklü eğitim kurumlarından İzmir Amerikan Koleji'nin (ACI) kardeş okulu Özel İzmir SEV İlköğretim Kurumları'nın öğrencileri, anlamlı bir sosyal sorumluluk hizmetine daha imza attı. Sadece akademik başarıya değil hayata odaklı eğitim vermeyi hedefleyen İzmir SEV'in öğrencileri, Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesi'nin çocuk polikliniğinde bulunan iki odanın tefrişatını karşılamayı üstlendiler.

Yaşadığı ülkeye ve dünyaya karşı sorumluluk duyan, duyarlı bireyler yetiştirmeyi hedefleyen Özel İzmir SEV İlköğretim Kurumları'nın öğrencileri, okulda yıl boyunca düzenledikleri etkinliklerin gelirlerini, anlamlı bir toplum hizmeti için kullandılar. İzmir SEV'in her sınıf kademesinden öğrencilerin yıl içerisinde yaptıkları toplum hizmeti projeleriyle elde ettikleri geliri, hastanede tedavi gören yaşıtları için değerlendirmeye karar verdiler. Öğrenciler, Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesi'nin yenilenen binasının çocuk hastalar için hazırlanan iki odasının tefrişatını karşıladı.

Hastane Başhekimi Yasin Akar'ın plaket verdiği öğrencilere, Hastane Gönüllüleri Derneği Başkanı Emine Çizgekanat da teşekkür etti. Çizgekanat, "Küçük yaşta öğrencilerine toplum hizmetinin önemini kavratan Özel İzmir SEV İlköğretim Kurumları yöneticilerine teşekkür ediyorum. Öğrencilerin elbirliği ile gerçekleştirdikleri bu hizmet hepimizi gururlandırdı" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Minik Yüreklerden Büyük Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement