Mobese'ye Yansıyan Kaza Görüntüleri - Son Dakika
Güncel

Mobese'ye Yansıyan Kaza Görüntüleri

Van'da sürücü hatalarından ve yayaların dikkatsizliğinden kaynaklanan trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı.

21.02.2014 14:59

Van'da MOBESE kameralarına yansıyan trafik kazalarında, sürücü hatalarından kaynaklanan kazaların yanı sıra yayaların da dikkatsizliği yer alıyor.

Van Emniyet Müdürlüğü, kent merkezinde yıl içinde meydana gelen trafik kazalarına ilişkin MOBESE kameralarına takılan görüntüleri, basın mensuplarıyla paylaştı.

Kameraların saniye saniye kaydettiği görüntülerde, sürücü hataları ve yayaların dikkatsizliğinin nelere mal olabileceği açıkça görülüyor.

Görüntülerden ilki Cumhuriyet Caddesi'nde karşıdan karşıya geçen bir annenin dikkatsizliğini gözler önüne seriyor. Karşıya geçen annenin elinden kaçarak yola fırlayan minik çocuk hızla gelen bir aracına altından kalmakta son anda kurtuluyor.

Yine aynı caddede kaydedilen görüntülerde, direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücünün, aracıyla önce orta refüjde bulunan işaret tabelalarına ardından MOBESE direğine çarpma anı yer alıyor.

Diğer görüntülerde ise İkinisan Caddesinde ışık ihlali yapan bir otomobilin kamyonete çarpması ile kentin farklı noktalarında meydana gelen trafik kazaları ve taksiden inen bir vatandaşın şoförle arasında yaşanan kavgası görülüyor. - Van

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mobese'ye Yansıyan Kaza Görüntüleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement