Namağlup Amedspor, Galibiyeti Bulunmayan Lig Sonuncusuna Yenildi - Son Dakika
Yerel

Namağlup Amedspor, Galibiyeti Bulunmayan Lig Sonuncusuna Yenildi

Namağlup Amedspor, Galibiyeti Bulunmayan Lig Sonuncusuna Yenildi

Amedspor kötü oyun sonrası ilk yenilgisini alırken, iyi futbol oynayarak kazanan Üsküdar Anadoluspor ise ligdeki ilk galibiyetini aldı.

16.10.2016 18:54

Oynadığı 6 maçta hiç mağlubiyeti bulunmayan Diyarbakır temsilcisi Amedspor, oynadığı 6 maçta galibiyeti bulunmayan ligin son sırasında bulunan Anadolu Üsküdarspor'a 2-0 yenildi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren ve oynadığı 6 karşılaşmada yenilgi yüzü görmeyen Amed Sportif Faaliyetler Kulubü, deplasmanda ligde henüz galibiyet ile tanışmayan ve 2 puan ile ligin son sırasında yer alan Anadolu Üsküdarspor'a 2-0 yenildi.

Ardı Ardına İki Gol Yedi

Maçın ilk yarısında iki takımın karşılıklı ataklarında gol sesi çıkmadı. Maçın ikinci yarısında ise maça hızlı başlayan Anadolu Üsküdarspor, 51 dakikada kazanılan penaltıyı Mustafa Bedirhan Çelik gole çevirince maçta 1-0 öne geçti.

Maçta bulduğu gol ile moral bulan ve baskısını arttıran Anadolu Üsküdarspor, 7 dakika sonra ikinci golü buldu. Melih Okutan'ın ayağından ikinci golü bulan Üsküdarspor maçta 2-0 öne geçerken, Amedspor yediği gollerin moral bozukluğuyla maçta etkili olamadı.

Pozisyonları Cömertçe Harcadı

Amedspor kalan dakikalarda skoru değiştirecek ataklar geliştirip pozisyonlar bulsa da girdiği pozisyonları cömertçe harcayınca maçı 2-0 kaybetti.

Ligdeki Tek Namaglup Takım Lider Keçiörengücü

Amedspor, bu sonuçla 12 puanla 5'incilikte kalırken, liderin 5 puan gerisine düştü. Amedspor, 7'inci haftaya lig lideri Keçiörengücü ile namaglup girerken bu unvanını da Anadolu Üsküdar'a 2-0 yenilerek kaybetti. Keçiörengücü ise ilk yarıda 2-0 öne geçmesine rağmen ikinci yarıda Kahramanmaraşspor'dan yediği iki gol ile maçtan beraberlikle ayrılırken, namaglup unvanını korudu ve ligdeki namaglup unvanlı tek takım olarak kaldı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Namağlup Amedspor, Galibiyeti Bulunmayan Lig Sonuncusuna Yenildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement