Nevşehir?de Banka Soymaya Çalışan Zanlı Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Nevşehir?de Banka Soymaya Çalışan Zanlı Gözaltına Alındı

Nevşehir?de Banka Soymaya Çalışan Zanlı Gözaltına Alındı

Nevşehir'de banka soymaya çalışan zanlı gözaltına alındıNEVŞEHİR'de bulunan özel bir bankanın şubesine elinde bomba süsü verdiği çantasıyla girerek soygun yapmaya çalışan şüpheli, polis ekiplerinin müdahalesi sonrasında etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

20.05.2016 14:15

Nevşehir'de banka soymaya çalışan zanlı gözaltına alındı

NEVŞEHİR'de bulunan özel bir bankanın şubesine elinde bomba süsü verdiği çantasıyla girerek soygun yapmaya çalışan şüpheli, polis ekiplerinin müdahalesi sonrasında etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

Atatürk Bulvarı üzerindeki özel bankanın merkez şubesine gelen bir şüpheli içeriye girince elindeki çantasının içinde bomba olduğunu söyleyerek, bankada bulunan paraların kendisine verilmesini istedi. İçeride şüpheliyi oyalayan görevliler, durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine polis ekipleri, bankaya gelerek geniş güvenlik önlemi aldı. Atatürk Bulvarı yaya ve araç trafiğine kapatıldı, çevrede bulunan esnaf ile vatandaşlar olay yerinden uzaklaştırıldı. Sonrasında polis ekipleri zanlıya müdahale ederek, etkisiz hale getirdi. Zanlının içinde bomba olduğunu iddia ettiği çanta ise, bomba imha uzmanı tarafından kontrollü olarak fünyeyle patlatıldı.

Olayla ilgili bilgi veren Nevşehir Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu 'Akli dengesinin yerinde olmadığını düşündüğümüz ancak şu anda emin değiliz. Bir şahıs, bomba süsü verdiği bir çantayla bankadan para almaya yani soymaya çalışmış. Müdahale edildi, şahıs alındı. İçinden bomba süsü verilen malzemeler çıktı ama bomba değil. Konuyla ilgili soruşturma devam ediyor. Zanlı, bir örgüt ismi söylemiş ama şu an için bu konuda bir şey söyleyemeyiz. Bankadan ekiplerimize bilgi verildi. Ama uygun biçimde şahsa tüm müdahaleler polis ekiplerimiz tarafından yapıldı. Şu an için konuya hakimiz, herhangibir sıkıntı yok. Konu araştırıldıktan sonra teferruatlı bilgi ayrıca açıklanacak' dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nevşehir?de Banka Soymaya Çalışan Zanlı Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement