PKK Nusaybin'de Bombalı Araçla İntihar Saldırısı Düzenlemiş - Son Dakika
Güncel

PKK Nusaybin'de Bombalı Araçla İntihar Saldırısı Düzenlemiş

PKK Nusaybin\'de Bombalı Araçla İntihar Saldırısı Düzenlemiş

PKK'nın intihar saldırısını otomobille düzenlediği belirlendi. Kimliği araştırılan intihar bombacısının, aracı Bölge Trafik Denetleme İstasyonu önünden geçerken infilak ettirdiği saptandı.

04.03.2016 11:41  Güncelleme: 13:43

Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlerin Bölge Trafik İstasyonu'na yönelik düzenlediği ve 2 polisin şehit olduğu 35 kişinin de yaralandığı saldırının ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı.

Olay yeri inceleme ekiplerinin kapsamlı yaptığı çalışmada PKK'nın intihar saldırısını otomobille düzenlediği belirlendi. Kimliği araştırılan intihar bombacısının, aracı Bölge Trafik Denetleme İstasyonu önünden geçerken infilak ettirdiği saptandı.

BOMBA YÜKLÜ ARAÇ PARAMPARÇA OLDU, PARÇALARI 200 METRE UZAĞA FIRLADI

Şiddetli patlamada bomba yüklü araç paramparça olurken, parçaları 200 metre uzağa fırladı. Patlamada Bölge Trafik İstasyonu binası kullanılamaz hale gelirken, 4 katlı ve 3 bloktan oluşan lojmanlarda bazı duvarlar yıkıldı.


2 ZIRHLI ARAÇ KULLANILAMAZ HALE GELDİ, HASTANENİN CAMLARI KIRILDI

Bölge Trafik İstasyonu önünde konuşlandırılan 2 zırhlı aracın da kullanılamaz hale geldiği patlamada, 300 metre uzaklıktaki işyerlerinde de hasarlar oluştu, yeni yapılan Nusaybin Devlet Hastanesi'nin camları kırıldı.

YOL TRAFİĞE KAPATILDI, UZUN ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTU

Saldırının ardından uluslararası İpek Yolu trafiğe kapatılırken uzun araç kuyrukları oluştu. Bir süre sonra araçlar çevre yollara yönlendirildi.

ŞEHİT POLİSLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Saldırıda şehit olan polis memurlarının isimleri de ortaya çıktı. Alınan bilgiye göre Ercan Günay (Adana) Murat Dündar (Diyarbakır-Çüngüş) saldırıda şehit oldu.



Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel PKK Nusaybin'de Bombalı Araçla İntihar Saldırısı Düzenlemiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (64)

  • delall : ölü sayısı 27 saklayın siz 2 diyin ancak millette inansın koyunlar la akpliler nasıl olsa 24 33 Yanıtla
    Batmanlı: Amacınız halkı isyana sürüklemek. Barış diyorsunuz, demokrasi diyorsunuz yaptığınız hep tam tersi. 13 6 ELAZIĞLI İDRİS: belkide bombayı koyan HAİN de sensin..Yalan bu 27 diyen HAİN 2 ŞEHİDİMİZ var 4 de AĞIR yaralımız 0 0
  • ELAZIĞLI İDRİS: SELOCULARA bu YORUM..hadi len bende kürdüm sanamı kaldı HAKKIMI savunmak TÜRKİYE cennet cennet git bakalım İRAN a SURİYE de daha kimlik yok IRAK a bak ondan sonrada ALLAH için de ki neyimiz eksik YAZIKLAR olsun sizin gibilere 46 8 Yanıtla
    Kürdüm: Ben bir Kürt olarak sana katılıyorum Kürt sorunu yok terör sorunu var rahat ol bremın buda geçecek 4 3
  • arablar osmanlıyı arkadan vurdu denirdi kimmiş bel: nusaybinde arablar hedef alındı hdp liler hani barış hani ogluum barış nerde bombalı saldırı yapan pkk şerefsizleri arablardan korkun artık bilin bunu 25 23 Yanıtla
  • Oktay: ne ıkısı laa 20 den fazla kişi öldüü medya gercekleri yansıtmıyor 25 19 Yanıtla
  • kürdün düşmanı kürt: kürdün düşmanı kürt 29 13 Yanıtla
    Kürdüm: Kürdün düşmanı Kürt değil.... Terörün düşmanı herkestir 5 1
  • lahuz: Allah belanizi verecek pkk itleri.kurdu de karşınıza aldınız onlarda gordu kur de değil ermeniye hizmet ettiğinizi.sonunuz yakın ınş. 30 10 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement