Özkan, Sincik İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Özkan, Sincik İlçesini Ziyaret Etti

Özkan, Sincik İlçesini Ziyaret Etti

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan ve İl Milli Eğitim Teftiş Kurulu Başkanı İbrahim Halil Fırat ile birlikte Sincik Kaymakamı Bülent Güven’i makamında ziyaret etti.

27.02.2014 13:14

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan ve İl Milli Eğitim Teftiş Kurulu Başkanı İbrahim Halil Fırat ile birlikte Sincik Kaymakamı Bülent Güven'i makamında ziyaret etti.

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan ve İl Milli Eğitim Teftiş Kurulu Başkanı İbrahim Halil Fırat, Sincik ilçesinde yapımı devam eden okul İnşaatları ve yapımı tamamlanan eğitim yuvalarında incelemelerde bulunarak yerinde kontrollerle kurum müdürlerinden bilgi aldı. Şubat ayında atanan 24 öğretmen ile Sincik Hüseyin Çelik Öğretmenevi Konferans Salonu'nda toplantı yaparak, göreve yeni başlayan öğretmenlerle tek tek tanışarak onlarla sohbet etti. Özkan, yeni atanan öğretmenlere öğretmenlik mesleği hakkında bilgi verdi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, "Öğretmenlik mesleğinin diğer memurluklardan farkının fedakarlık ve sevgi üzerinde yürüyen bir özveri ile sevilen bir meslek olarak Öğretmenlik, fedakarlıklarla birleşince olması gereken öğretmen ortaya çıkacaktır. Öğrencilere karşı her zaman sevgi ile yaklaşırsak başarı kendisini gösterecektir. Öğrencilerin sanal dünyadan sağlıklı iyi bir iletişim öğretmenler vasıtası ile sağlanacaktır" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özkan, Sincik İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement