Petrol-İş Sendikası Genel Başkanı Öztaşkın Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Petrol-İş Sendikası Genel Başkanı Öztaşkın Açıklaması

Petrol-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Öztaşkın, Bandırma, "Sendikasız bir işçinin, işçilik yaşamı boşa geçmiş demektir.

12.07.2015 10:14

Petrol-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Öztaşkın, Bandırma, "Sendikasız bir işçinin, işçilik yaşamı boşa geçmiş demektir. Bandırma Asit Fabrikasının özelleştirilmek istendiğini duyuyoruz. Buna izin vermeyeceğiz" dedi.

Petrol-İş Sendikası Bandırma Şubesi'nin düzenlediği programa katılan Öztaşkın, kendileri için en önemli konunun işçi hakları olduğunu belirtti. Sendikaya üye işçilerin her zaman arkasında durduklarını ifade eden Öztaşkın, şunları kaydetti:

"Sendikasız bir işçinin, işçilik yaşamı boşa geçmiş demektir. Bandırma Asit Fabrikasının özelleştirilmek istendiğini duyuyoruz. Buna izin vermeyeceğiz. Bandırma'da önceki yıllarda bor madenlerine nasıl sahip çıktıysak, asit fabrikasına da sahip çıkacağız. Asit Fabrikasının özleştirilmesini engelleyeceğiz. İşçilerimiz, son yıllarda bırakın yeni haklar elde etmeyi, kazanılmış bir çok hakkını da kaybetmiştir. Yeni hükumetin, bir avuç zenginin haklarını değil, sosyal içerikli, ülkenin geleceğini savunan bir hükümet programı istiyoruz."

Konuşmanın ardından, 82 emekli sendika üyesi işçiye plaketleri verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Petrol-İş Sendikası Genel Başkanı Öztaşkın Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement