Plajların Güvenliği Büyükşehir Zabıtalarına Emanet - Son Dakika
Yerel

Plajların Güvenliği Büyükşehir Zabıtalarına Emanet

Plajların Güvenliği Büyükşehir Zabıtalarına Emanet

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olana sahillerdeki plajlarda Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri görev aldı.

19.07.2015 19:28

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olana sahillerdeki plajlarda Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri görev aldı. Sahil Zabıtaları, giydikleri özel kıyafetleriyle halkın güvenli ve huzur içerisinde tatillerini geçirmeleri için denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi zabıtaları plajlarda adeta göz açtırmıyor. Her türlü olumsuzluğun anında bertarafı için çalışan Zabıta ekipleri, kumsalda uyumlu kıyafetleri ve yakın ilgileri ile tatil yapan vatandaşların güvenini ve sevgisi kazandı. Herhangi bir sorunlarında Zabıta ekipleriyle temasa geçen tatilciler, sahilde yıllardır gösterilmeyen özeni ve ilgiyi bugün yaşadıklarını belirterek Balıkesir Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Gürkan Kurtbaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un talimatı doğrultusunda tamamen Büyükşehir'in sorumluluğunda olan başta Ayvalık Sarımsaklı plajları ile diğer tüm plajlarda gerekli zabıta önlemlerini aldıklarını, özellikle Ramazan Bayramı dolayısıyla yoğunluğu dikkate alarak ekip sayısını artırdıklarını, herhangi bir olumsuzluğa izin verilmemesi için gerekli tüm önlemleri aldıklarını bildirdi. "Görevimiz halkın huzuru, tatilcilerin güzel, rahat bir şekilde huzur ve güven içerisinde tatillerini yapabilmeleri, yasaların uygulanması" diyen Kurtbaş, sahil zabıtaları için plajda giyebilecekleri özel üniforma yaptırdıklarını, bu durumdan Zabıta ekiplerinin memnun olduklarını, plajlardaki tatilcilerin de güler yüzle ve görev bilinciyle çalışan Zabıta ekiplerine sempatiyle baktıklarını, vatandaşların huzur içerisinde tatillerini geçirdiklerini ifade etti.

Olağan denetimlerin yanı sıra herhangi bir olumsuzluk ve şikayet karşısında derhal gereken müdahale ve işlemi yapan Büyükşehir Zabıta ekipleri olası adli vakalarda konuyu adli kolluk güçlerine intikal ettiriyor. Plajlardaki denetimlerini aralıksız olarak sürdüren Büyükşehir Zabıta ekipleri, seyyar satıcı gibi plajlarda halkı rahatsız edecek unsurlara izin vermezken, gerekli tüm denetimleri büyük bir titizlik içerisinde yerine getiriyorlar. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Plajların Güvenliği Büyükşehir Zabıtalarına Emanet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement