Profesyonel Gelişim Aktivitesi Ağustos Ayı - Ankara - Son Dakika
Kültür Sanat

Profesyonel Gelişim Aktivitesi Ağustos Ayı - Ankara

Profesyonel Gelişim Aktivitesi Ağustos Ayı - Ankara

Program: 18: 50 – 19: 00 Kayıt / Networking19: 00 – 19: 05 PMI Türkiye'den Haberler19: 05 – 19: 50 Sn. MUKADDES BURHAN"STRATEJİK TEKNOLOJİ VE YENİLİK YÖNETİMİ"19: 50 – 20: 10 Networking Arası / Çay – Kahve Molası20: 10 – 20: 55 Sn. MUKADDES BURHAN"STRATEJİK TEKNOLOJİ VE YENİLİK YÖNETİMİ"20: 55 – 21: 00 KapanışEtkinlik Detayları: "STRATEJİK TEKNOLOJİ VE YENİLİK YÖNETİMİ"Günümüzde makro seviyeden mikro seviyeye rekabette başarının önemli etkenlerden biri olan teknoloji, yenilik ve yıkıcı yeniliğin;• Önemi,• Ekonomi, strateji ve organizasyon ile bağlantısı,• Teknoloji ve yenilik yönetim teknikleri, araçları ve süreçleri,• Kurumsal GirişimcilikKonuları konuşulacaktır.

14.08.2016 16:01

Program:

18: 50 – 19: 00  Kayıt/ Networking

19: 00 – 19: 05  PMI Türkiye'den Haberler

19: 05 – 19: 50  Sn. MUKADDES BURHAN

"STRATEJİK TEKNOLOJİ VE YENİLİK YÖNETİMİ"

19: 50 – 20: 10 Networking Arası/ Çay – Kahve Molası

20: 10 – 20: 55  Sn. MUKADDES BURHAN

"STRATEJİK TEKNOLOJİ VE YENİLİK YÖNETİMİ"

20: 55 – 21: 00 Kapanış

Etkinlik Detayları:

"STRATEJİK TEKNOLOJİ VE YENİLİK YÖNETİMİ"

Günümüzde makro seviyeden mikro seviyeye rekabette başarının önemli etkenlerden biri olan teknoloji, yenilik ve yıkıcı yeniliğin;

• Önemi,

• Ekonomi, strateji ve organizasyon ile bağlantısı,

• Teknoloji ve yenilik yönetim teknikleri, araçları ve süreçleri,

• Kurumsal Girişimcilik

Konuları konuşulacaktır.

Mukaddes BURHAN

Mukaddes BURHAN Hacettepe Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği mezunudur.  Yüksek lisansını ODTÜ Elektronik Mühendisliği'nde yapmıştır.

ASELSAN, TAI, AYESAŞ ve HAVELSAN şirketlerinde tasarım mühendisliğinden sistem mühendisliğine, proje yöneticiliğine kadar ürün geliştirmenin pek çok aşamasında görev yapmıştır. Yaklaşık 5 yıl ABD'de çalışmıştır.  Uzmanlığını mühendislik yanında, teknoloji yönetimi,  iş geliştirme, pazarlama, stratejik planlama, kurumsal performans yönetimi, kurumsal risk yönetimi disiplinlerinde derinleştirerek, kariyerini bu alanlardan sorumlu direktör olarak sürdürmüştür.  HAVELSAN'daki 17 yıllık çalışmasını, İş Geliştirme ve Pazarlama Direktörü, ardından Strateji ve Kurumsal Yönetim Direktörü olarak tamamlamıştır.

Stratejik Teknoloji Yönetimi, Stratejik Planlama, Kurumsal Performans Yönetimi, Akıllı Veri konularında öğretim elemanı olarak ders vermektedir.  Çeşitli dergilerde, kongre ve sempozyumlarda yayınlanmış bilimsel makaleleri mevcuttur.  Uzun bir çalışma hayatının ardından akademik kariyerine devam eden Mukaddes BURHAN Kara Harp Okulu Savunma Bilimleri Enstitüsü Teknoloji Yönetimi Ana Bilim Dalında doktora yapmaktadır.

Savunma, bilişim, elektronik sektörlerinde çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev alan  Mukaddes BURHAN Türkiye Bilişim Derneği Ankara Şubesi'nin kurucu üyesidir.

Katılım ücreti 30 TL'dir.

PMI TR Chapter üyeleri ile lisans öğrencileri ücretsiz katılabilecektir.

PMI sertifika sahipleri için etkinlik 2 PDU değerindedir.

Katılım ücretleri için hesap bilgileri:

Hesap Sahibi:  Proje Yönetim Mesleği İlkeleri Teknikleri ve Rotası Derneği İktisadi İşletmesi

Banka: Akbank Ulus Şubesi

IBAN Numarası:  TR38 0004 6006 3688 8000 0594 18

Yer:  TOBB ETÜ SOSYAL TESİSLER 1 NUMARALI SALON

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Profesyonel Gelişim Aktivitesi Ağustos Ayı - Ankara - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement