Ramazan Bereketi Sokak İftarlarında Paylaşılıyor - Son Dakika
Güncel

Ramazan Bereketi Sokak İftarlarında Paylaşılıyor

Ramazan Bereketi Sokak İftarlarında Paylaşılıyor

Sultangazi Belediyesi, Ramazan coşkusuna düzenlediği sokak iftarlarıyla ortak oluyor.

01.07.2014 15:49

Sultangazi Belediyesi, Ramazan coşkusuna düzenlediği sokak iftarlarıyla ortak oluyor. Uğur Mumcu Mahallesi'nde düzenlenen sokak iftarlarının ilkine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Ramazan'ın bereketini birlik ve beraberlik içerisinde paylaşmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Sultangazi Belediyesi, On bir ayın sultanı Ramazan ayında birlik, beraberlik ve dayanışmayı simgeleyen sokak iftarlarında halkla buluşuyor. Sultangazi ilçesindeki her mahallede kurulacak iftarların ilki Uğur Mumcu Mahallesi'nde verildi. Yunus Emre İlkokulu bahçesinde düzenlenen iftara; Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, AK Parti İlçe Başkanı Murat Atım ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Sokak iftarlarıyla her yıl bir araya geldiklerini belirten Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, "Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz sokak iftarlarında Ramazan'ın bereketini birlik ve beraberlik içerisinde paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Sokak iftarlarıyla komşuluk ilişkilerimiz pekişiyor, bir arada bulunmanın huzurunu duyuyoruz" dedi.

Sultangazi Belediyesi, her mahallede düzenleyeceği sokak iftarlarıyla Ramazan ayının bereketini paylaşmayı sürdürecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ramazan Bereketi Sokak İftarlarında Paylaşılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement