Saadet Partisinden Olaylara İlişkin Değerlendirme - Son Dakika
Politika

Saadet Partisinden Olaylara İlişkin Değerlendirme

Saadet Partisinden Olaylara İlişkin Değerlendirme

Saadet Parti Batman İl Başkanı Mehmet Fırat, yaşanan olaylar ile ilgili bir değerlendirmede bulundu.

26.07.2015 15:02

SP'li Mehmet Fırat: Puslu havaya dikkat

SP'li Fırat, yaşanan olaylar ile ilgili bir değerlendirmede bulundu.

Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Fırat, son günlerde yaşanan olaylara değindi.

Olayların asıl amacının kardeş halkları birbirine düşürme olduğunu belirten Fırat, "Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere tüm yetkililerin, STK'ların bu gergin ve puslu havada toplumu kucaklayıcı, birlik, beraberlik ve İslam kardeşliği mesajları verilmeli ve bütün terör odaklarına karşı dik durulmalıdır" dedi.

Fırat, açıklamasında şunlara değindi.

" Türkiye'de son günlerde meydana gelen terör olayları sanıldığı gibi tesadüfî değildir. Hiç şüphesiz karanlık eller ve derin güçler bu hassas dönemde Ülkeyi Suriye'deki olayların içine çekebilmek için yine düğmeye basmıştır.

Suruç'ta meydana gelen vahşet ve insanlık dışı olayı Ceylanpınar'da işlenen cinayetleri, akıl, Vicdan ve İzah sahibi hiçbir insanın kabul etmesi asla mümkün değildir.

Terör nereden, kim tarafından ve nasıl yapılırsa yapılsın kesinlikle lanetlenmelidir. Suruç'ta meydana gelen menfur olayın arkasında kim yada kimlerin olduğu hemen bulunmalı ve gereken yapılmalıdır.

Bu hassas dönemde ve barışın elzem olduğu bir dönemde başta Devletin başında bulunan yetkililer ve Siyasi parti temsilcileri, ortamı gerecek ve toplumu yanlış yönlendirecek demeç ve söylemlerden kesinlikle kaçınmalıdır. Aksi halde bu tür olayların tekrar gündeme gelmesi kaçınılmaz olacaktır. Zira toplum tekrar karşı karşıya getirilmek istenmektedir.

Suruç'ta kaybedilen 32 can, Ceylanpınar'da katledilen iki kardeşimizin ölümleri yüreğimizi yakmıştır. Biz Saadet partisi olarak yapılan her türlü terör ve şiddet olaylarını kınıyor ve lanetliyoruz. Temennimiz bu vahşice işlenen cinayetlerin bir kez daha yaşanmamasıdır.

Ölen 34 kardeşimize Allahtan Rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Politika Saadet Partisinden Olaylara İlişkin Değerlendirme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement