Sakarya Zaferi Atış Müsabakası - Son Dakika
Yerel

Sakarya Zaferi Atış Müsabakası

Sakarya Zaferi Atış Müsabakası

Sakarya Zaferinin 93. yıl dönümü kutlamaları kapsamında bu yıl ilk kez Zafer Atışı Müsabakası düzenlendi.

16.09.2014 15:32  Güncelleme: 15:41

Sakarya Zaferinin 93. yıl dönümü kutlamaları kapsamında bu yıl ilk kez Zafer Atışı Müsabakası gerçekleştirildi.

Polatlı Atış Poligonunda yapılan müsabakalarda trap dalında Salih Akkaya birinci, Onur Bolsu ikinci, Mehmet Günyüzlü ise üçüncü oldu. Tek atış dalında ise Salih Akkaya birinci, Erdoğan Yıldırım ikinci ve İlhami Gökkaya üçüncü oldu.

Yarışmada dereceye girenlere düzenlenen törenle ödülleri verildi.

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, ödül töreninde yaptığı konuşmada, kutlamalar kapsamında ilk kez  av ve doğa sporcuları için atış müsabakaları düzenlediklerini ve bu etkinliği geleneksel hale getirerek, önümüzdeki yıllarda daha kapsamlı gerçekleştireceklerini söyledi.

Yıldızkaya, "Polatlı'da pek çok ilki gerçekleştirdik. İç Anadolu Av ve Yaban Hayatı Federasyonu olarak ziyaretinizde  Başkan Kamil Üçbaş'ın avcılık ve atıcılık sporu hakkında verdiği bilgilerden ve heyecanından çok etkilendim. Talepleri üzerine biz de en kısa sürede böyle bir arazinin tahsisini gerçekleştirerek, siz avcı kardeşlerimizin burada olmasına, müsabakalar yapmanıza katkı sağladık.  Bu ilk organizasyonumuz; alt yapı anlamında eksiklerimiz vardır ama inşallah niyetimiz önümüzdeki yıllarda bu müsabakaları uluslararası boyuta taşımaktır. Emeği geçen arkadaşlara, vesile olan hemşerilerime teşekkür ediyorum" dedi.

İç Anadolu Av ve Yaban Hayatı Federasyonu Başkanı Kamil Üçbaş ise Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya'ya verdiği destekten dolayı teşekkür etti. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sakarya Zaferi Atış Müsabakası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement