Salih Uçan'a Bonservis Engeli - Son Dakika
Güncel

Salih Uçan'a Bonservis Engeli

Salih Uçan\'a Bonservis Engeli

İtalyan basını Salih Uçan transferinin bitme aşamasına geldiğini iddia etse de Fenerbahçe'nin bonservis konusundaki katı tutumu, bu transferi çıkmaza sokuyor.

09.06.2014 13:31

Fenerbahçe Kulübü, geçtiğimiz sezon yalnızca iki maçta ik 11'de sahaya çıkan Salih Uçan için 15 milyon euro bonservis bedeli istiyor.

Roma Kulübü, son olarak geçtiğimiz hafta Salih transferi için girişimde bulundu. Ek ödeme teklifleri ile birlikte Salih için önerilen rakam 10 milyon euro'ya yaklaştı ancak Fenerbahçe'den yine olumlu cevap alamadılar. O günden bugüne ise yeni bir gelişme olmadı.

Bu transferin gerçekleşmesi için tek yol Fenerbahçe'nin bonservis bedelinde indirime gitmesi olarak gözüküyor.

Roma Kulübü, sportif direktörü Walter Sabatini'nin Salih'e olan özel ilgisi ve güveni sebebiyle fazla forma şansı bulamayan bir oyuncuya 10 milyon euro'ya yakın bir bedel ödemeyi kabul ediyor.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 20 yaşındaki orta saha oyuncusu için 15 milyon euro'dan aşağı bir teklifi kabul etmeyeceklerini, Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu da 10 milyon euro'luk teklifi kabul etmediklerini açıklamıştı.

Orta sahasında Alper Potuk, Emre Belözoğlu, Mehmet Topal, Raul Meireles ve Selçuk Şahin gibi isimler bulunan Fenerbahçe'de, Diego Ribas transferi sonrasında Salih'in gelecek sezon da forma şansı iyice azaldı.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın ilk 11 için daha fazla çalışmasını söylediği Salih'in, geçtiğimiz sezon antrenmanlardaki çabası da yeterli olmamıştı.

Arda Turan 12 milyon euro

Salih Uçan geçtiğimiz sezon yalnızca iki karşılaşmada ilk 11'de sahaya çıktı. Bu maçlar da şampiyonluk garantilendikten sonra oynanan Antalyaspor ve Bursaspor karşılaşmaları. Toplam 16 lig maçında forma giyen Salih'in sahada kalma süresi ise 404 dakika.

Galatasaray'da üç sezon boyunca sürekli forma giyen, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde tecrübe kazanan Arda Turan, Atletico Madrid'e 12 milyon euro'ya, 'En pahalı Türk futbolcusu' olarak transfer olmuştu.

Kaynak: Aljazeera.com.tr

Son Dakika Güncel Salih Uçan'a Bonservis Engeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement