Samsunspor Bursaspor'a Bilendi - Son Dakika
Güncel

Samsunspor Bursaspor'a Bilendi

Samsunspor Bursaspor\'a Bilendi

Ptt 1'inci Ligi takımı Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, sahalarında yarın Spor Toto Süper Lig ekibi Bursaspor'la oynayacakları kupa maçında galibiyet hedeflediklerini söyledi.

23.12.2014 12:58

Ptt 1'inci Ligi takımı Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, sahalarında yarın Spor Toto Süper Lig ekibi Bursaspor'la oynayacakları kupa maçında galibiyet hedeflediklerini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'ndaki 3'üncü maçlarını yarın akşam saat 18.45'te oynayacaklarını belirten Erhan Altın, şunları söyledi.

"Kupa maçları bizim için oynamayan oyuncuları görmek, onların maç temposu kazanmalarını sağlamak ve gençlerimizi de sonradan oyuna dahil ederek onların geleceklerine bakmak açısından önemli bir fırsat. Sonuçta hiçbir takım sahaya mağlup olmak için çıkmaz. Biz de Bursaspor önünde sahaya kazanmak için çıkacağız. Hedefimiz iyi bir oyun ortaya koymak ve kupada da puanla tanışmak."

Özellikle ligde kendi sahalarında istedikleri sonuçları alamadıklarını ifade eden Erhan Altın, şöyle devam etti:

"İç saha sendromu yaşıyoruz. Bunu hala üzerimizden atamadık. Ligdeki Bucaspor deplasmanından sonra evimizde oynayacağımız Altınordu maçıyla birlikte bu şanssızlığımızı da kırmak istiyoruz. Bu konuda oyuncularımla da bir toplantı yapacağım. Artık bunu aşmamız lazım."

- Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsunspor Bursaspor'a Bilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement