Sanki Bıraktım" Kampanyasının Otomobil Talihlisi Belli Oldu - Son Dakika
Yerel

Sanki Bıraktım" Kampanyasının Otomobil Talihlisi Belli Oldu

Sanki Bıraktım" Kampanyasının Otomobil Talihlisi Belli Oldu

Çorlu Kaymakamlığı’nın uygulamaya geçirdiği sosyal sorumluluk projesi olan ve küçükler üzerinde algı oluşturarak, sigaraya başlamalarını engel olmak, toplumsal birliktelik sağlamak, sigarayı bırakmak isteyenlere destek olmak amacıyla başlatılan “Sanki Bıraktım” kampanyasının büyük ödülü otomobil çekilişi yapıldı.

19.05.2016 18:43

Çorlu Kaymakamlığı'nın uygulamaya geçirdiği sosyal sorumluluk projesi olan ve küçükler üzerinde algı oluşturarak, sigaraya başlamalarını engel olmak, toplumsal birliktelik sağlamak, sigarayı bırakmak isteyenlere destek olmak amacıyla başlatılan "Sanki Bıraktım" kampanyasının büyük ödülü otomobil çekilişi yapıldı.

Havuzlar Cumhuriyet Parkı'nda düzenlenen çekilişte, beyaz eşyadan ilkokul ve ortaokul burslarına kadar pek çok hediye sahibini buldu. Etkinlik kapsamına kampanyanın büyük ödülü olan otomobil çekilişi de yapıldı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen koşu yarışması ve halk yürüyüşünün ardından Havuzlar Parkı'nda "Sanki Bıraktım" kampanyasının büyük ödülü olan otomobilin çekilişi yapıldı.

Bulgaristan'ın Tutrakan ve Dobriç kentleri ile Makedonya Kumanova'dan gelen konuk belediye başkanları çekiliş yaparak kazanan numarayı belirledi. Yapılan çekiliş sonucunda Seat İbiza marka otomobilin sahibi Hüseyin Erdoğan olurken yedek talihli olarak da Elçin Gündüz ismi belirlendi.

Çalışkanlar Otomotiv tarafından kampanyaya hediye edilen otomobilin katma değer vergisinin Kolot Tekstil firması tarafından ödendiği, talihlinin veraset ve intikal vergisini ödeyerek otomobilini teslim alabileceği belirtildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sanki Bıraktım' Kampanyasının Otomobil Talihlisi Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement