Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Süper Amatör Lig'de mücadele eden Akçakalespor, tüm kataegorilerde şampiyonluğu hedefliyor.

18.12.2014 14:24

Şanlıurfa Süper Amatör Lig'de mücadele eden Akçakalespor'un teknik direktörü Emin Önhan, tüm kategorilerde hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirtti.

Hafta sonu deplasmanda Viranşehir Başakspor ile yapacakları maçın hazırlıklarını sürdüren Akçakalespor'un teknik direktörü Önhan, lige çok iyi hazırlandıklarını ve amaçlarının 4 sezondur şanssız bir şekilde kaçırdıkları Bölgesel Amatör Ligi'ne çıkmak olduğunu söyledi.

Ayrıca 19 Yaş altı ve 17 Yaş altı takımlarının da gruplarında şampiyonluğa oynadığını ifade eden Önhan, şöyle konuştu:

"A takımımız ligde istediğimiz yerde değil ama hedefimiz seri galibiyetler alıp şampiyon olmaktır. Bunun için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. A takıma futbolcu yetiştirmek için alt yapıya büyük bir önem veriyoruz. Şu an U17 liginde mücadele eden takımımız 2. sırada, U19 liginde oynayan takımımız ise 1. sırada bulunuyor. İki takımımız da şampiyonluğun en büyük adayları arasında gösteriliyor. Tüm ilçe halkımızdan genç futbolcularımıza destek olmasını istiyoruz."

Kulüp Başkanı Bozan Yavuz da amaçlarına ulaşmak için büyük bir çaba harcadıklarını belirterek, takıma destek veren başta Kaymakam Eyüp Fırat ve Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan olmak üzere herkese teşekkür etti.

Cami ve Kur'an kursu açılışı yapıldı

Akçakaleli iş adamı Halil Ayhan tarafından yaptırılan Halilliye Camisi ve Kur'an kursu düzenlenen törenle açıldı.

Kaymakam Eyüp Fırat, Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, İlçe Müftüsü Hüseyin Ortaç ve hayırsever vatandaşların katılımıyla Ceylanpınar Caddesi kavşağında yaptırılan cami ve kursu açılışı için tören düzenlendi.

Müftü Ortaç, törende, cami ve  Kur'an kursunu yaptıran iş adamı Halil Ayhan'a teşekkür ederek, "Rabbim emeklerini zayi etmesin. Yine Kur'an kurslarının açılışında maddi manevi bizlere emeğini esirgemeyen Kaymakam Fırat ile her zaman maddi manevi bizlere destek olan Akçakale halkına teşekkür ediyorum" dedi. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement