Şarkıcı Dilan'a 'Bir Daha Rahatsız Etmeyeceğim' Affı - Son Dakika
Magazin

Şarkıcı Dilan'a 'Bir Daha Rahatsız Etmeyeceğim' Affı

Rus Tatiana'ya attığı mesajlar nedeniyle şarkıcı Dilan'ın 4 yıla kadar hapsi istenmişti. Dilan'ın "Bir daha yapmam" sözü üzerine davacı şikâyeti çekti.

08.04.2016 06:56  Güncelleme: 09:02

Şarkıcı, manken ve dizi oyuncusu Gönül Dilan, evlilik planları yaptığı Celal adındaki nişanlısının geçen yıl kendisini aldattığını öğrendi.

"MAYMUNA BENZİYORSUN"

Nişanlısı, Rus Tatiana İ. ile birlikte olduğunu itiraf etti. Nişanlısının özür dilemesine rağmen kıskançlık krizine giren oyuncu, telefon numarasına ulaştığı Tatiana İ.'ye "100 dolarlık o... Ben senden kat kat güzelim. Maymuna benziyorsun. Nişanlım seni sevmiyor" şeklinde mesajlar attı.

RUS KADIN MAHKEMEYE KOŞTU

Rus kadın savcılığa şikayette bulundu. Gönül Dilan hakkında hakaret ve tehdit suçlarından 9 aydan 4 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Duruşmada hakim, tarafların barışması için 5 dakika ara verdi. Mahkeme koridorunda Tatiana İ. ile Gönül Dilan avukatlarıyla birlikte bir süre konuştu. İki kadın, hakime barıştıklarını söyledi.


MAHKEMEDE İTİRAF ETTİ

Sanık Gönül Dilan, kendisine edilen hakaretler nedeniyle mesajları yazdığını belirterek, "Beraatımı istiyorum" dedi. Tatiana İ. ise hakaret ve tehdit olaylarının sanık tarafından kendisine yöneltildiğini belirterek, "Ancak ben şikayetimden vazgeçiyorum" dedi.


"BİR DAHA RAHATSIZ ETMEYECEĞİM"

Hakim, şikayetten vazgeçilmesi üzerine sanık Dilan aleyhine açılan davanın düşmesine karar verdi. Tatiana İ.'nin, Dilan'ın "Bir daha rahatsız etmeyeceğim" sözleri üzerine davasından vazgeçtiği belirtildi.




Şarkıcı Dilan\'a \'Bir Daha Rahatsız Etmeyeceğim\' Affı
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Magazin Şarkıcı Dilan'a 'Bir Daha Rahatsız Etmeyeceğim' Affı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Bilal örs: Şu yaptığınız habere bakın utanın utanın masum insanlar şehit oluyor biz kimlerin boş haberini okuma zorunda kalıyor yazık bu ülkeme Nasıl bu kadar sorumsuz olduk yazık 5 5 Yanıtla
  • ...: bi erkek için değmez. siz birbirinizi yerken o başkasını bulur bu böyledir yani. 10 0 Yanıtla
  • Yazi- yorum: Merak etme ! Savundugun o nisanlin senden hevesini alsin senide nezleli bir mendil gibi birakacak ! 6 0 Yanıtla
  • Bahar: Kim bunlar acaba 4 1 Yanıtla
  • Cankıt: Sanki gönül çok temiz de evli erkeklerle beraber olan biri hemde babası yaşında olan kişilerle allah bilir bu celal de evlidir. 2 0 Yanıtla

Advertisement