Şehit Astsubayın Yakınlarına Başsağlığı Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Şehit Astsubayın Yakınlarına Başsağlığı Ziyareti

Şehit Astsubayın Yakınlarına Başsağlığı Ziyareti

Kocaeli Kartepe'de düşen helikopterde şehit olan 4 askerden Astsubay Kıdemli Üstçavuş Mehmet Karakaşoğlu'nun Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde oturan yakınlarını, Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkanı AK Partili Alinur Aktaş ve Jandarma Komutanı Yüzbaşı Uğur Baş ziyaret etti, başsağlığı dileğinde bulundu.

13.10.2014 18:41

Kocaeli Kartepe'de düşen helikopterde şehit olan 4 askerden Astsubay Kıdemli Üstçavuş Mehmet Karakaşoğlu'nun Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde oturan yakınlarını, Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkanı AK Partili Alinur Aktaş ve Jandarma Komutanı Yüzbaşı Uğur Baş ziyaret etti, başsağlığı dileğinde bulundu.

Astsubay Kıdemli Üstçavuş Mehmet Karakaşoğlu'nun Ankara'ya tayininin çıkmasının ardından ailesi de başkente taşınırken, annesinin yakınları Cerrah Mahallesi'nde kaldı.

Karakaşoğlu'nun teyzeleri Durdiye Özkan ve Huriye Mut ile dayısı Halil Mut, yeğenlerinin şehit olduğu haberiyle gözyaşına boğuldu. Şehit yakınlarının evine Türk bayrağı asılırken, çok sayıda kişi taziye ziyaretine geldi.

İnegöl Kaymakamı Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Uğur Baş da şehit yakınlarının evine giderek taziye ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında şehit Astsubay'ın yakınları gözyaşlarına hakim olmadı.

Kaymakam Akça, dün meydana gelen helikopter kazasının 77 milyon insanının ciğerini yaktığını belirterek, şehit yakınlarının acılarını paylaşmak için ziyaret ettiklerini söyledi. Akça, "Şehit olan kardeşlerimizden bir tanesi Mehmet Karakaşoğlu anne tarafından Cerrahlı ve burada yaşayan teyzeleri, dayısı var. Onların acılarını paylaşmak için geldik. Biz biliyoruz ki acılar paylaştıkça azalır ama ölümdür acısı çok büyüktür. 4 vatan evladına Allah'tan rahmet diliyorum" diye konuştu.

Şehir Mehmet Karakaşoğlu'nun dayısı Halil Mut ise acılarının büyük olduğunu belirterek, yeğeni ile en son Kurban Bayramı'nda görüştüğünü söyledi. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Astsubayın Yakınlarına Başsağlığı Ziyareti - Son Dakika


Advertisement