Silopi'de Dursun Ali Erzincanlı Konseri Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Silopi'de Dursun Ali Erzincanlı Konseri Düzenlendi

Şırnak'ın Silopi ilçesinde Kutlu Doğum Haftası etkinliği kapsamında düzenlenen Dursun Ali Erzincanlı konseri, büyük ilgi gördü.

19.05.2013 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Silopi ilçesinde Kutlu Doğum Haftası etkinliği kapsamında düzenlenen Dursun Ali Erzincanlı konseri, büyük ilgi gördü.

Silopi Nuh Nebi Sevgi Derneği ve Fem Dershaneleri tarafından ortaklaşa düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinliği kapsamında sanatçı Dursun Ali Erzincanlı'nın verdiği konser büyük ilgi gördü. Silopi Stadyumu'nda düzenlenen konsere, Silopi Nuh Nebi Sevgi Derneği Başkanı Mahmut Elçe, Silopi Eğitimci ve Girişimci İş Adamları Derneği (SEVGİ-DER) Başkanı Bahattin Sürgit, Dernek yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yoğun bir katılımın olduğu ve Musa Türk'ün sunumu ile gerçekleştirilen gecede program Nurşirin Onaç'ın şiiri ile başladı. Programda daha sonra Urfa Grup Hafız sahne aldı. Urfa Grup Hafız bir birinden güzel ilahileri seslendirirken, gecenin sonunda sahne dursun Ali Erzincanlı sahne alırken, Erzincanlı Seslendirdiği kaside ve naatlarla vatandaşlara duygusal anlar yaşattı. Çok sayıda vatandaşın katıldığı gecede Dursun Ali Erzincanlı, tasavvuf şiirleriyle sevenlerinin gönlünü adeta mest etti. Tasavvuf şiirlerini usta yorumuyla seslendiren Erzincanlı, Peygamber Efendimizin hayatından da kesitler anlattı. Sevenlerinin yoğun ilgisi altında şiirlerini seslendiren Erzincanlı, gecenin sonunda izleyenler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

Öte yandan, Dursun Ali Erzincanlı konser verdiği sırada onlarca vatandaş cep telefonu ile çekim alması ilginç anların yaşanmasına neden oldu. Onlarca kişinin kendisini cep telefonu ile çektiğini fark eden dursun Ali Erzincanlı, görüntü çeken vatandaşların işlerinin zor olduğunu ve kendilerine Allah kolaylık versin dileğinde bulunduğunu dile getirdi. Etkinlik daha sonra semazen gösterisi ile sona erdi.

Konserin sonunda kısa bir açıklamada bulunan Silopi Nuh Nebi Sevgi Derneği Başkanı Mahmut Elçe, Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında böyle bir program yaptıklarını ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Silopi'de Dursun Ali Erzincanlı Konseri Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement