Silopi Kaymakamlığı'ndan Akülü Araç Yardımı - Son Dakika
Yerel

Silopi Kaymakamlığı'ndan Akülü Araç Yardımı

Silopi Kaymakamlığı\'ndan Akülü Araç Yardımı

Şırnak’ın Silopi Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, ilçedeki 3 engelli vatandaşa akülü araba yardımında bulundu.

18.05.2015 14:59

Şırnak'ın Silopi Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, ilçedeki 3 engelli vatandaşa akülü araba yardımında bulundu.

Silopi Kaymakamlığı ilçe merkezindeki engelli vatandaşlara yardım eli uzattı. İlçe merkezinde ikamet eden Mehmet Tülo, Amrah Oktay ile Silopi Engellileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SENYADER) Başkanı İdris Kalenderoğlu'na akülü araba hediye edildi. Silopi Kaymakamlığı bahçesinde düzenlenen törenle akülü araçlar sahiplerine verildi. Törende konuşan Silopi Kaymakamı Ali Arıkan, her insanın bir engelli adayı olduğuna dikkat çekerek akülü araçları sahiplerine takdim etti.

Akülü aracı alan SENYADER Başkanı İdris Kalenderoğlu ise; Silopi Kaymakamlığı'na teşekkür ettiğini söyledi. İlçe merkezindeki birçok kamu kurumunda ve çarşı merkezinde engelli vatandaşların tekerlekli sandalye ile dolaşamadıklarını dile getiren Başkan Kalenderoğu; " Silopi Belediyesi'nden ricamız engelli vatandaşları dikkate alarak onlar için engelli şeridi yapmalarıdır. Silopi halkımızın da engeli vatandaşlara gerekli hassasiyeti göstermelerini rica ediyoruz" dedi. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Silopi Kaymakamlığı'ndan Akülü Araç Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement