Şirvan Şen'den Kadınlara Tam Destek - Son Dakika
Güncel

Şirvan Şen'den Kadınlara Tam Destek

Şirvan Şen\'den Kadınlara Tam Destek

Silifke'nin iş kadınlarından , kendi işine sahip olmak isteyen ve işini daha da büyütmek isteyenler için müthiş bir işe imza attı.

17.07.2014 15:25  Güncelleme: 15:19

Mersin ili ve tüm ilçelerinde özellikle girişimci kadınlara tam destek olabilmek ve bölgede kadın dayanışmasına bir örnek olabilmek için hibe/destek konularında tam bir profesyonel olan PRV Sigorta Danışmanlık Silifke Acenteliğini kurdu.

Silifke'nin iş kadınlarından Şirvan Şen, özellikle çalışmayan, kendi geliri olmayan ve kendi işine sahip olmak isteyen ve işini daha da büyütmek isteyenler için müthiş bir işe imza attı. Mersin ili ve tüm ilçelerinde özellikle girişimci kadınlara tam destek olabilmek ve bölgede kadın dayanışmasına bir örnek olabilmek için hibe/destek konularında tam bir profesyonel olan PRV Sigorta Danışmanlık Silifke Acenteliğini kurdu..

Teknik ve finansal açıdan son derece güçlü bir ekiple, fikirleri projeye, projeleri de verimli üretime dönüştürecek yöntemler geliştirerek devletin ciddi hibe desteği sağlayan kurumları ile arada köprü sağlayarak iş sahibi olmak isteyen, işini büyütmek isteyen insanların Silifke'de en büyük çözüm ortağı olup, özellikle kadınların en büyük destekçisi olma yolunda hızla ilerleyen başarılı iş kadını Şirvan Şen.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şirvan Şen'den Kadınlara Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement