Şişli'deki Asansör Kazası - Son Dakika
Yerel

Şişli'deki Asansör Kazası

Şişli\'deki Asansör Kazası

İstanbul'un Şişli ilçesindeki inşaat şantiyesinde, asansörün düşmesi sonucu ölen 10 işçiden 2 kardeşin cenazesi, yarın memleketi Gümüşhane'de defnedilecek Ölen 2 kardeşin akrabası Kara: "Her olaydan, her ölümden sonra bunları konuşuyoruz ama hiç ders almıyoruz"

07.09.2014 17:58

İstanbul'un Şişli ilçesindeki inşaat şantiyesinde, asansörün düşmesi sonucu hayatını kaybeden 10 işçiden 2'sinin cenazesi, yarın memleketi Gümüşhane'de defnedilecek.

Gümüşhane'nin Şiran ilçesi Konaklı köyü Muhtarı Erdoğan Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Şişli ilçesi Mecidiyeköy semtinde yer alan ve bir süre önce yıkılan Ali Sami Yen Stadyumu yerine yapılan rezidans inşaatında asansörün zemine düşmesi nedeniyle hayatını kaybeden 10 kişiden Tahir (25) ve kardeşi Ferdi Kara'nın (19), akrabası olduğunu anlattı.

Ölen 2 kardeşin, 17 yıl önce ekonomik sıkıntılardan dolayı ailece İstanbul'a göç ettiğini belirten Kara, ölen Kara kardeşlerin yaklaşık bir yıldır, iş kazasının yaşandığını inşaatta çalıştığını söyledi.

Muhtar Kara, bu tür kazaların olmaması için yetkililerin denetimlerini sıklaştırması gerektiğini vurgulayarak, "Böyle olaylarla son zamanlarda çok sık karşılaşıyoruz. Her olaydan, her ölümden sonra bunları konuşuyoruz ama hiç ders almıyoruz. Umarım bundan sonra böyle kazalar olmaz, böyle ailelerin evine acı düşmez. Hepimiz çok üzgünüz" dedi.

Hayatını kaybeden Tahir ve Ferdi Kara kardeşlerin yarın, Şiran ilçesi Konaklı köyünde toprağa verileceği belirtildi. - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şişli'deki Asansör Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement