Soma'daki Maden Faciası - Son Dakika
Yerel

Soma'daki Maden Faciası

Soma\'daki Maden Faciası

Soma Kaymakamı Bahattin Atçı, kamu kurumu temsilcileri, daire amirleri ile bir araya gelerek faciasının ardından yapılmak istenilen yardımları değerlendirmek ve Soma'nın önceliklerini belirlemek amacıyla toplantı yaptı.

25.07.2014 15:22

Soma Kaymakamı Bahattin Atçı, kamu kurumu temsilcileri, daire amirleri ile bir araya gelerek faciasının ardından yapılmak istenilen yardımları değerlendirmek ve Soma'nın önceliklerini belirlemek amacıyla toplantı yaptı.

Atçı, toplantı öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada 13 Mayıs'ta yaşanan maden faciasının ardından Soma'ya bir çok firma ve kurumlar tarafından yardım teklifleri geldiğini söyledi.

"Soma olarak önceliklerimizi belirlememiz lazım" diyen Atçı, "Bizden fikir almak isteyenlere "şunlar yapılabilir" diyebilmemiz lazım. Ortak düşünce ile hareket etmemiz daha uygun olur Ne yapılması gerekli bunları konuşalım istiyorum. Verilen sözler var, hepsinin yerine getirilmesini gönlümüz istiyor. Dışarıdan gelecek olan katkıların olup olmaması bizlerin tutumuna bağlıdır. Organize hareket ederek projelendirirsek karşı tarafın şevkini arttırıp işini kolaylaştırabiliriz. Okul yapmak isteyen firmalarımız var. Bir çok okulumuzda sıkıntılar var. Bizim isteğimiz Cenkyeri Öztüre İlkokulu, Turgutalp ilkokulu, Halk Eğitim Merkezi binası yapılabilir. Fen Lisesi ve yurdunu İstanbul Borsası'na teklif ettik. Futbol okulu yapmak isteyenler var. Bu şekilde gelenler öncelikli olarak arsa soruyor" dedi.

Toplantı, daha sonra basına kapalı olarak devam etti. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Soma'daki Maden Faciası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement