Somalı Vergiciler Kulakların Pasını Sildi - Son Dakika
Yerel

Somalı Vergiciler Kulakların Pasını Sildi

Somalı Vergiciler Kulakların Pasını Sildi

Manisa Vergi Dairesi Başkanlığı, 25’inci Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında halk müziği sevenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

06.03.2014 13:14

Manisa Vergi Dairesi Başkanlığı, 25'inci Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında halk müziği sevenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Vergi Dairesi bünyesinde oluşturulan ve çoğunluğu daire personelinden oluşan Türk Halk Müziği Korosu ve saz heyeti, Şef Mustafa Kılınç eşliğinde birbirinden güzel türküleri hem meslektaşları, hem de Somalılar için seslendirdi.

25'inci Vergi Haftası kapsamında Manisa Vergi Dairesi Başkanlığı bünyesinde oluşturulan ve çoğunluğu daire personelinden oluşan Türk Halk Müziği Korosu ve saz heyeti, Soma Belediyesi Sinema Tiyatro ve Konferans Salonu'nda konser verdi. Konsere Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı, Vergi Dairesi Başkanı Yılmaz Çakan, siyasiler, sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluş amirlerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Vergi Dairesi Başkanı Çakan, 5 yıl önce Vergi Dairesi Başkanlığı bünyesinde kurulan Türk Halk Müziği Korosu'nun geleneksel hale geldiğini belirterek, koronun her yıl kendini geliştirdiğini ve bugünlere geldiklerini söyledi.

Türk Halk Müziği Korosu, Şef Mustafa Kılınç eşliğinde Türkiye'nin dört bir yanından birbirinden güzel parçaları salonu dolduranlar için söyledi. Seyirciler de muhteşem gecede koroya eşlik etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Somalı Vergiciler Kulakların Pasını Sildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement