Somuncu Baba Pursaklar'da - Son Dakika
Yerel

Somuncu Baba Pursaklar'da

Pursaklar Belediyesi Tebessüm Sineması’nda ilçe halkı ile buluşan Somuncu Baba filmi büyük ilgi gördü.

17.05.2016 09:57

Pursaklar Belediyesi Tebessüm Sineması'nda ilçe halkı ile buluşan Somuncu Baba filmi büyük ilgi gördü. Mayıs ayı içerisinde bin 500 kişi bu filmi izledi.

Pursaklar Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü her ay yeni bir rekora imza atıyor. 2015'te hizmete açılan sinema salonunda aralarında yer alan "120", "Mucize", "Selvi Boylum Al Yazmalım", "Yunus Emre Aşkın Sesi", "Neşeli Ayıcıklar", "Pinokyo", "6 Süper Kahraman", "Minyonlar", "Evliya Çelebi Ölümsüzlük Suyu Animasyon Filmi", "Somuncu Baba" gibi her yaşa uygun filmler izleyici ile buluştu. Somuncu Baba ve Evliya Çelebi filmlerini mayıs ayı içinde bin 500 kişi izledi.

Pursaklar Belediyesi Tevfik İleri Kültür Merkezi'ndeki sinema salonunda çocuklara, gençlere ve yetişkinlere hitap eden birbirinden güzel filmler halkın hizmetine sunuluyor. İlçedeki kültür sanat faaliyetlerini arttıran Pursaklar Belediyesi'nin bu uygulaması ilçe sakinleri tarafından büyük takdir gördü. Öğrencilere, gençlere ve yetişkinlere sunulan bu sanatsal faaliyetlerin Pursaklar için büyük bir hizmet olduğunu belirten ilçe sakinleri "Bizi sinema ile buluşturan Başkanımız Selçuk Çetin'e teşekkür ediyoruz" dedi.

Somuncu Baba ve Evliya Çelebi filmleri mayıs ayının sonuna kadar Tebessüm Sineması'nda gösterimde olacak. Filmleri izlemek isteyenler Tevfik İleri Kültür Merkezi Sinema Bürosu'ndan bilet alabilecek. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Somuncu Baba Pursaklar'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement