Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta İstanbulspor ile berabere kalarak namağlup unvanını sürdüren Zonguldak Kömürspor’da, futbolcular şampiyonluğa inanıyor.

09.11.2014 16:46

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta İstanbulspor ile berabere kalarak namağlup unvanını sürdüren Zonguldak Kömürspor'da, futbolcular şampiyonluğa inanıyor.

Bahçelievler İl Özel İdare Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın 29. dakikasında Okan Eken ile öne geçen konuk ekip, ilk yarıyı 1-0 üstün tamamladı. İstanbulspor'da Onur Ergün 85. dakikada skoru belirleyen golü kaydetti.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan orta saha oyuncusu Zonguldak Kömürsporlu futbolcu Emrah Ergür, "Hafta içi kupadan çıktık. Kupada da çok iyi oynadık. Çok iyi mücadele ettik. İstanbulspor bizim büyük rakibimizdi. Şampiyonluğun en güçlü adaylarından biriyiz. Maçlara iyi hazırlanıyoruz. Haftaya Adliye maçımız var. İyi hazırlanıp, galip gelmek istiyoruz. Takım olarak iyi mücadele ettik. Haftaya taraftarlarımıza güzel bir galibiyet armağan etmek istiyoruz" diye konuştu.

Zonguldak Kömürspor'un tek golünü kaydeden Okan Eken ise, "İyi maç oldu. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Yenebileceğimiz bir maçtı. Şanssız bir gol yedik. Şampiyonluğa inanıyoruz. Madenci şehri olarak attığım golü de taraftarlarımıza armağan ediyorum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement