Sürücünün Kararsızlığı Kazaya Neden Oldu: 5 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Sürücünün Kararsızlığı Kazaya Neden Oldu: 5 Yaralı

Sürücünün Kararsızlığı Kazaya Neden Oldu: 5 Yaralı

TEM Otoyolu Gaziosmanpaşa mevkiinde hangi yöne gideceğine karar vermeyen sürücü kazaya neden oldu.

10.08.2014 09:48  Güncelleme: 13:17

TEM Otoyolu Gaziosmanpaşa mevkiinde hangi yöne gideceğine karar vermeyen sürücü kazaya neden oldu. 5 kişinin yaralandığı kazada direksiyon ile koltuk arasında sıkışan sürücüyü itfaiye ekipleri kurtardı.

TEM otoyolu Gaziosmanpaşa mevkiinde seyreden 34 BV 7787 plakalı otomobilin sürücüsü Tahir Koç, Tekstilkent-Otogar yol ayrımına yaklaştığında hangi yöne gireceğine karar veremeyince orta refüjdeki bariyerlere çarptı. Oldukça hızlı olduğu öğrenilen araçta bulunan Zübeyde Koç, Nisa Nur Kartal, Furkan Kartal ve Emine Kartal çarpmanın etkisi ile yaralandı. Sürücü Tahir Koç ise direksiyon ile koltuk arasında sıkıştı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları çevre hastanelere kaldırırken itfaiye ekipleri ise araç içinde sıkışan Tahir Koç'u çıkarmaya çalıştı. Ön tarafı hurdaya dönen otomobilde acı içinde kıvranan sürücü uzun süren uğraşlar sonrasında çıkarıldı.

"BİR ANDA BOMBA GİBİ VURDU"

Yaralıların hastaneye sevk edilmesinin ardından kaza yapan araç, çekici ile olay yerinden kaldırıldı. Kaza nedeniyle bir süre aksayan trafik aracın kaldırılmasının ardından normale döndü. Kaza anına tanıklık eden Turgay Demir, "Bir anda hakimiyetini kaybedip bariyerlere vurdu. Sürati 150'ye yakındı. Bir anda bomba gibi vurdu. Araçta 5 kişi vardı. Sanırım hangi yola gireceğine karar veremedi." dedi.

Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sürücünün Kararsızlığı Kazaya Neden Oldu: 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement