TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın Açıklaması - Son Dakika
Politika

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın Açıklaması

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın Açıklaması

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Anayasa Komisyonu’nda çıkan kavgaların önüne geçmek için gerekli tedbirlerin alınacağını belirtti.

07.05.2016 14:07

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Anayasa Komisyonu'nda çıkan kavgaların önüne geçmek için gerekli tedbirlerin alınacağını belirtti.

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Çankaya'da katıldığı bir açılışta gündeme dair açıklamalarda bulundu. Meclis çatısı altında her milletvekilinin milletin temsil makamında millete yakışır bir şekilde çalışmalarını sürdürmeleri gerektiğini vurgulayan Aydın, Anayasa Komisyonu'nda yaşanan kavgaların bir daha yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınacağını söyledi. Aydın, "Milletvekillerimizin her konuda titizlik göstermesi, Milletin temsil makamına uygun davranması gerekir. Gerek kötü söz, gerekse fiili birtakım nahoş durumlar, görüntüler hiç doğru değil. Bundan sonraki süreçte diliyor ve arzu ediyoruz ki, bu görüntüler bir daha yaşanmasın. Komisyonda hangi şartlar dahilinde müzakerelerin yapılacağı iç tüzüğe göre bellidir. Anayasamızın, iç tüzüğümüzün elverdiği ölçüde sadece Milletvekili için değil 3.kişilerle de ilgili tedbirler alınacaktır" dedi.

Açılışta, AK Parti Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara da yer aldı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement