TCDD, Seçim Günü İçin Ek Seferler Düzenledi - Son Dakika
Güncel

TCDD, Seçim Günü İçin Ek Seferler Düzenledi

TCDD, Seçim Günü İçin Ek Seferler Düzenledi

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları, 1 Kasım Pazar günü yapılacak seçimler için Marmaray ve Ankara Banliyösü'ne ek seferler konulduğunu açıkladı.

31.10.2015 17:30  Güncelleme: 17:54

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), Milletvekili Genel Seçimi'nin yapılacağı, 1 Kasım Pazar günü Marmaray ve Ankara Banliyösü'ne ek seferler konulduğunu açıkladı. Sandık görevlilerinin ulaşımı, böylece daha rahat sağlanacak.

SEFERLER KARŞILIKLI OLARAK YAPILACAK

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, seçimde görev alacak sandık ve güvenlik personelinin görev yerlerine gidiş ve dönüşlerini sağlamak amacıyla, Ankara'da Sincan-Kayaş-Sincan banliyö trenleriyle İstanbul'da Ayrılık Çeşmesi ve Kazlıçeşme'den Marmaray trenlerine ek seferlerin konulduğu belirtildi. TCDD'nin konuya ilişkin açıklaması, şöyle: 1 Kasım 2015 tarihinde Sincan ve Kayaş'tan karşılıklı olarak işletilmek üzere 05.00 ile 23.40 saatlerinde, 2 Kasım 2015 tarihinde de Sincan ve Kayaş'tan 01.20'de hareket eden ek banliyö trenleri sefere konuldu. Ayrılık Çeşmesi ve Kazlıçeşme'den karşılıklı olarak 05.00 ve 05.30 saatlerinde hareket etmek üzere 1 Kasım 2015 tarihinde Marmaray trenlerine ek sefer konuldu"

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel TCDD, Seçim Günü İçin Ek Seferler Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • erdek: birisi... saçmalıyor yok bence nankör. 0 0 Yanıtla
  • muhammed mustafa allaha özlem: akparti ile yola devam 0 0 Yanıtla

Advertisement