Tekirdağ'da Okullar Yeni Eğitim Öğretim Yılına Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'da Okullar Yeni Eğitim Öğretim Yılına Hazırlanıyor

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi, faaliyet alanında bulunan okullarda peyzaj çalışması yaparak okulları yeni eğitim öğretim yılına hazırlıyor.

18.09.2015 11:25

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi, faaliyet alanında bulunan okullarda peyzaj çalışması yaparak okulları yeni eğitim öğretim yılına hazırlıyor.

Süleymanpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Süleymanpaşa ilçesinde bulunan okullarda yaptıkları peyzaj çalışmaları ile okulları yeni eğitim öğretim yılına hazırlıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, okullarda, sınıfların temizlenmesi, okul bahçelerinin ağaçlandırılması, okul bahçelerine yeni oyun alanları oluşturma çalışması ve okul bahçelerinin temizliğini yapıyor.

Süleymanpaşa Belediyesi Peyzaj Teknikeri Yasemin Akbank, belediye olarak okulları en iyi şekilde yeni eğitim öğretim yılına hazırladıklarını ifade ederek, "Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi olarak Süleymanpaşa Belediyesi sınırları içerisinde olan okulların bahçe bakımlarını yapmaktayız. Okulların açılması yaklaştığı için çim ekimi yapıyoruz, çimlendirme, yapıyoruz. Gerekli okullarda çocuk oyun grupları kuruyoruz, ağaç dikiyoruz, okul bahçelerindeki yabani otları temizliyoruz" dedi.

Tekirdağ Süleymanpaşa Mevlana İlkokulu Müdürü Fahri Ataç, okulların bu tür çalışmalara ihtiyacı olduğunu ve bu çalışmaların her zaman yapılması gerektiğini ifade ederek, "Bu tür çalışmalara ihtiyacımız vardı. Okulumuzun görsel olarak çekici hale gelmesi için. Süleymanpaşa Belediyesi bu konuda bize yakınlık gösterdi. Çalışanları okulumuzun bahçesini temizliyor, ağaçlar dikiyorlar, oyun alanları oluşturuyorlar, içeride sınıfları ve sıraları temizliyorlar. Süleymanpaşa Belediyesine bize yardımcı olduğu için çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'da Okullar Yeni Eğitim Öğretim Yılına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement