Tekirdağ-Hd) İş Adamını Kaçırıp Domuz Bağı ile Bağlayan Gasp Çetesi Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Asayiş

Tekirdağ-Hd) İş Adamını Kaçırıp Domuz Bağı ile Bağlayan Gasp Çetesi Adliyeye Sevk Edildi

(TEKİRDAĞ-HD) İş adamını kaçırıp domuz bağı ile bağlayan gasp çetesi adliyeye sevk edildiTEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesine arazi bakmak için gelen iş adamını kaçırıp domuz bağı ile bağlayarak hesabındaki parayı gasp etmek iddiasıyla yakalanan gasp çetesi adliyeye sevk edildi.

21.02.2017 17:26

(TEKİRDAĞ-HD) İş adamını kaçırıp domuz bağı ile bağlayan gasp çetesi adliyeye sevk edildi

TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesine arazi bakmak için gelen iş adamını kaçırıp domuz bağı ile bağlayarak hesabındaki parayı gasp etmek iddiasıyla yakalanan gasp çetesi adliyeye sevk edildi.

İstanbul'dan Çerkezköy'e arsa ve dükkan bakmak için gelen Nurettin Çakın'ı satılık dükkan süsü verdikleri dükkanda elini ve ayağını domuz bağı ile bağlayıp ağzını kapatıp, kendilerine polis ve gizli devlet görevlisi süsü vererek banka kartlarına el koyup, mağduru Saray'daki bir banka şubesine götürerek hesabındaki 35 bin euro ve 18 bin 500 doları kendi hesaplarına geçirmek üzereyken iş adamının bir yolunu bularak Saray ilçesinde otogar önündeki trafik polislerinden yardım istemesiyle yakalanan zanlılar A.K.A, A.A, E.D. ve C.A. Saray İlçe Emniyet Müdürlüğündeki sorgularının ardından bugün adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Asayiş Tekirdağ-Hd) İş Adamını Kaçırıp Domuz Bağı ile Bağlayan Gasp Çetesi Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement